.

.

TOTS 21

Suzuki i Emana celebren el gol del camerunès en el darrer partit de lliga. Foto:Nàstic

Suzuki i Emana celebren el gol del camerunès en el darrer partit de lliga. Foto:Nàstic

Fa més de quaranta anys que el Nàstic no guanya dos partits seguits a casa a la segona divisió A. L’equip de Vicente Moreno però ha demostrat que és un autèntic especialista en trencar registres i en superar rècords històrics establerts fins ara. Aquest diumenge davant del Córdoba els grana tenen l’oportunitat d’escriure una pàgina més de les moltes que ja han escrit a la nova història del club i d’esgarrapar de forma real i sentimental un tros de camí més cap a primera.

Quan manquen onze jornades per acabar la temporada i amb la permanència ja a la butxaca, tècnic i jugadors ja tenen clar que ara toca marcar-se nou reptes per seguir tenint un objectiu amb trenta-tres punts en joc encara. La pròxima meta dels de Moreno no és cap altra que la de buscar els llocs d’ascens directe sense oblidar-se de poder jugar els play-off. L’equip ara mateix és tercer a tres punts del líder Leganes i a dos només de l’ascens directe que marca l’Alabès. Una derrota dels de Madrid dissabte a Mallorca pot fer que el Nàstic com a mínim per unes hores pugui ser colíder de la Segona A, sempre que guanyi el seu partit davant del Córdoba.

L’equip andalús arriba al Nou Estadi després de sumar quatre dels últims quinze punts possibles però amb l’emprenta que deixa sempre als seus equips Jose Luís Oltra. L’entrenador valencià és un d’aquells que deixa poques coses a l’atzar i acostuma a dominar els temps dels partits i de les temporades per dotar als seus equips d’un alt nivell de competitivitat.

Diumenge al Nou Estadi, en un derbi de tècnics valencians a la banqueta, es podrà veure el duel també entre la petjada d’Oltra i el caràcter guanyador de Vicente Moreno. Segurament Nàstic i Córdoba van començar la temporada amb objectius completament girats però ara es troben immersos en la mateixa lluita en aquest tram final de campanys.

Vicente Moreno tindrà les baixes de Tejera i Naranjo per sanció però recupera el seu doble pivot internacional amb Abu i Madinda, un cop aquests ja han tancat el seu periple de partits amb les seves seleccions.

Durant bona part d’aquesta setmana els jugadors han insistit en poder veure un Nou Estadi ple per ajudar a l’equip a sumar la segona victòria consecutiva a casa després de derrotar al Numància per 1 a 0 en la darrera jornada de lliga. Des del club s’han intentat amb diferents campanyes promocionals afavorir la compra d’entrades i s’han repartit també localitats amb la campanya Junts Província que ha engegat el club grana.

El Nàstic es troba davant del que segurament és el primer partit més important de la temporada i que pot situar als de Vicente Moreno en una de les posicions més priviliegiades de la categoria.

QPC