.

.

TOTS 21

Al Joan XXIII, el Director de l’Hospital, Llorenç Mairal; el director d’Infermeria, Jesús Esteve; i la supervisora d’Infermeria del Servei de Pediatria, Rocío Serrano, han estat els encarregats de rebre al capità Joan Oriol i al jugador i doctor Javi Ribelles. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat aquest migdia la tradicional visita als dos hospitals de la ciutat coincidint amb l’inici d’any. Tal i com va passar el curs passat, a causa dels protocols sanitaris, l’acció s’ha produït a l’exterior o entrada dels respectius centres i no s’ha pogut accedir als diferents espais de maternitat i pediatria com és habitual.

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí, quatre jugadors del primer equip, dividits en dues parelles, s’han desplaçat fins a l’ Hospital Universitari Joan XXIII i a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla a les 13 hores. A tots dos centres s’han entregat diferents lots de marxandatge i equipament del Nàstic per als joves que durant aquests dies es troben ingressats per malaltia o problemes de salut.

Al Joan XXIII, el Director de l’Hospital, Llorenç Mairal; el director d’Infermeria, Jesús Esteve; i la supervisora d’Infermeria del Servei de Pediatria, Rocío Serrano, han estat els encarregats de rebre al capità Joan Oriol i al jugador i doctor Javi Ribelles. A la comitiva esportiva, s’ha unit el conseller de la SAE Antoni Vallverdú. Tots tres han estat els encarregats de facilitar els obsequis i fotografiar-se conjuntament a l’entrada de l’hospital.

Paral·lelament, els jugadors Aythami Artiles i Alex Quinantilla, així com el conseller Joan Potau, han participat en la visita a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. El director de l’hospital, Xavier Oliach; i la infermera gestora de cuidatges a l’Àrea de Maternitat i Pediatria, Núria Pié, han donat la benvinguda a la comitiva grana a la Sala de Juntes del centre, on han comentat el context sanitari actual i també el futur més immediat del Gimnàstic de Tarragona, tot just abans de fer l’entrega dels presents i la fotografia protocol·lària.

Redacció