.

El Nàstic ha desplegat un gran joc a la primera part

El Nàstic ha tornat a guanyar a casa després de quatre ensopegades seguides, algunes incomprensibes, i començarà a menjar-se els turrons amb més calma (2-1).

Però el que es preveia seria un encontre plàcid, amb uns granes endolladíssims, immaculats, ha acabat en patiment general quan els andalusos han escurçat distàncies i s’han llençat a per l’empat.

Javi per l’esquerra, Xavi Molina i Maikel de suports, Jean Luc desfonsant-se i Uche -sempre vital- han desplegat un futbol exquisit a la priemra part, desacomplexats i provocant el pànic a la defensa rival en nombroses ocasions.

En només mitja hora, els grana havien endreçat el matx amb dos gols de Maikel Mesa i el canongí Xavi Molina i demostrant una clara superioritat, que els hagués permès ampliar el marcador a la primera part. Mesa es feia amb el primer gol quan només havien passat deu minuts. Bones sensacions que es confirmarien amb un gol de murri del canongí vint minuts després. Abans, Uche, sol davant el porter, havia tingut el segon.

Manu Barreiro ha substituït Uche al tram final del partit. Foto: Nàstic

A la segona part començarien els problemes. El públic -sovint massa crític amb els grana, una tradició a Can Nàstic- sembava detectar-ho. L’equip se n’anava enrere i no buscava contres perilloses, cada cop menys, tot i que Uche, que acabaria canviat per Barreiro, tindria una nova opció.

Al minut 76 i després de molt apretar arribaria el gol andalús, en un fort xut de Carlos González, que ha sorprès Dimitrievski. Patiment final, però amb recompensa; no es mouria el marcador. Fi a una ratxa nefasta.

Fitxa Tècnica
NÀSTIC: Dimitrievski; Kakabadze, Suzuki, Perone, Javi Jiménez; Xavi Molina, Gaztañaga, Jean Luc, Maikel Mesa (Abraham, 71’); Emaná (Silvestre, 79’), Ike Uche (Manu Barreiro, 71’).

SEVILLA ATLÉTICO: Juan Soriano; Carmona (Miguel Martín, 74’), Amo, Berrocal, Borja; Fede, Carballo (Lara, 46’), Curro, Boutubba (Olavide, 46’); Pozo, Carlos Fernández.

Àrbitre: Prieto Iglesias. Grogues a Perone (20’), Amo (44’), Carlos Fernández (54’) i Curro (90’).

Gols: 1-0, Maikel Mesa (11’); 2-0, Xavi Molina (36’); 2-1, Carlos Fernández (76’).

Incidències: 4.941 espectadors al Nou Estadi.