.

Una imatge del partit. Foto: CF Intercity

Primera victòria del Nàstic de l’era Alonso per 1-2 al camp de l’Intercity d’Alacant, el que situa els granes a tan sols tres punts del play-off d’ascens. D’aquesta manera, el Gimnàstic de Tarragona trenca la ratxa de quatre partits sense guanyar i suma la vuitena victòria de la temporada i la tercera fora de casa.

Les primeres ocasions del partit han estat per a l’Intercity, mentre el Nàstic no aconseguia un joc fluït. Al minut 11’, però, una pilota refusada per la defensa alacantina ha acabat a les botes de Montes Arce que, sense deixar-la botar, l’ha engaltat i l‘ha fet arribar al fons de la xarxa.

A partir d’aleshores, els granes s’han fet grans i han començat a crear bones ocasions de gol. Al minut 14’, Marc Fernández ha estat a punt de marcar el segon des de la frontal de l’àrea, però Herrera ha aconseguit aturar la pilota.

Quatre minuts després, al 18’, arribava el segon gol del Nàstic de mans del mateix jugador que, aquest cop, no ha perdonat. Una centrada de Nil Jiménez ha estat rematada per Marc Fernández, que ha pujat el segon gol al marcador.

A partir d’aleshores, el conjunt valencià ha estat qui ha tingut la possessió de pilota, però sense cap ocasió clara de gol: una jugada de contraatac que ha acabat amb un xut de Belloti des de la frontal de l’àrea i una jugada d’estratègia a pilota parada amb un xut de Soldevilla han estat anul·lades sense problema per les mans de Manu García.

Al minut 36’ ha arribat el gol dels locals. Contraatac de l’Intercity per la banda, centrada de Belloti a l’àrea petita i remat d’Etxaniz, que estava completament sol. Manu García l’ha tocat amb el peu però l’esfèrica ha acabat al fons de la xarxa.

Amb aquest marcador ha arribat la mitja part, amb un Nàstic molt efectiu, però amb menys de la meitat de possessió de pilota.

La primera ocasió de la segona part ha estat per als locals amb una jugada a pilota parada al minut 48’. Un centre de l’Intercity ha tocat el cap d’un jugador grana i ha deixat la pilota perfecta per a Vadik. El porter grana l’ha tornat a salvar.

La tònica ha estat la mateixa que a la primera part, l’Intercity ha dominat la possessió i el Nàstic s’ha limitat a defensar el resultat. Al minut 56’ una centrada al segon pal dels jugadors locals ha estat rematada per Soldevila però la pilota ha sortit fora.

Al 60’ ha arribat l’única ocasió clara per als granes. Marc Fernández fa un control de la pilota dins de l’àrea i remata, però un defensa l’ha desviat a córner.

Des d’aleshores i fins al final del partit, l’Intercity ho ha intentat de totes les maneres possibles: des del córner, amb centrades des de la banda, remats des de la frontal de l’àrea… La defensa dels granes, però, ha aconseguit mantenir el marcador, aconseguint la victòria.