El Nàstic torna a jugar en un camp de mines

Suzuki apunta cap a la posició de lateral dret. Foto: Fabian

Tercera jornada de lliga i el Nàstic s’enfronta a un dels rivals de categoria fent màgia amb els efectius dels que disposa. L’encontre d’aquest dissabte (18.00 hores) contra l’Sporting al Nou Estadi té moltes trampes. I com totes les situacions de risc, molts avantatges si s’aconsegueix superar amb nota l’examen. Les baixes s’acumulen (Tejera es queda al congelador per culpa d’unes molèsties, i la dels internacionals no tenen remei), els fitxatges arribats fa qüestió de dies ja han d’estar a punt per assumir responsabilitats, el rival vindrà exhibint pressupost i amb el somni grana trencat del lateral Jordi Calavera (que ha entrat a la convocatòria de Paco Herrera recent aterrat aquesta setmana), i tota l’afició i jugadors granes entenen que una victòria és fonamental per tancar el record de la temporada passada. Tenint present, és clar, que consolidar-se a la categoria requereix abans consolidar un onze titular dificultat pel que sembla el pas per un camp de mines. I no és una referència exclusivament a l’estat del terreny de joc, que també…

Lluís Carreras (cliqueu aquí per conèixer la convocatòria) ja ha deixat clar que els dubtes a la porteria es desvelaran quan calgui. És a dir, una hora i mitja abans de l’encontre. També ha apuntat el sistema de joc que li agradaria implantar, i que no és cap secret perquè ja el va lluir a la pretemporada. La resta són tot solucions d’urgència. Suzuki probablement assumirà la banda dreta, Molina probablement assumirà l’eix de la defensa i i el pivot defensiu al mig del camp, probablement, se’l jugaran Gaztañaga i Silvestre.

A partir d’aquí cal tenir en compte el rival. Els asturians arriben amb quatre punts de sis possibles. Un empat al camp de l’Alcorcón i la victòria contra el Lugo els ha donat confiança. El seu onze titular apunta al de Mariño sota pals, Lora, Quintero, Barba i Canella a la defensiva, S. Álvarez, Carmona, M. Gömez a la medular, M. Santosi Rubén per les bandes i Scepovic en punta.

J.S.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *