.

El Nàstic s'ha endut la quarta victòria consecutiva a casa. Foto: Nàstic.

El Nàstic s’ha endut la quarta victòria consecutiva a casa. Foto: Nàstic.

El Nàstic ha aconseguit superar el líder de la categoria (2-1), el CD Castellón, amb una espectacular remuntada en un partit que ha estat d’infart. Davant més de 5.715 espectadors, els granes sumen així la quarta victòria consecutiva a casa.

Els valencians s’han avançat en el marcador al minut 40’, amb un centre xut de Manu Sánchez, que ha agafat Manu García massa avançat. El porter del Nàstic ha provat de recular però no hi ha estat a temps i la pilota s’ha colat dins la xarxa.

Sis minuts més tard, ja en temps de descompte i en l’última jugada de la primera part, Joan Oriol ha aconseguit igualar el marcador (1-1). Després d’una assistència d’Aarón Rey, el capità grana s’ha endinsat a l’àrea rival i ha provat sort amb un xut col·locat que, després de tocar el pal, ha entrat a la porteria de Pastor.

El segon gol del Nàstic ha arribat al minut 84’. Pocs minuts després que Bonilla sortís al de sortir al camp, un centre enverinat ha sortit de les seves botes per arribar al fons de la xarxa, donant la victòria als granes.

D’aquesta manera, els de Raül Agné sumen una nova victòria a casa, aquesta molt celebrada per ser davant el líder de la categoria.

Fitxa tècnica
Alineacions
Nàstic: Manu García, Pol Domingo, Josema, Quintanilla, Joan Oriol, Robert Simón (Pochettino, 78’), Pedro del Campo (Gorostidi, 71’), Montalvo (Montes Arce, 58’), Aarón Rey (Bonilla, 78’), Guillermo, Pablo (Marc Álvarez, 71’).

CD Castellón: Pastor, Manu Sánchez, Iago Indias, Óscar Gil, Salva Ruíz, Kochorashvili, Calavera, Fabricio, Raúl Sánchez, Pablo Hernández (Cristian, 75’), Koné (Antón, 75’).

Gols: 0-1, Manu Sánchez (40’); 1-1, Joan Oriol (46’); 2-1 Bonilla (84’)

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (Col·legi murcià)

Targetes: Per part del Nàstic: Gorostidi (77’); per part del CD Castellón: Manu Sánchez (4’), Raúl Sánchez (57’), Calavera (60’)

Partit corresponent a la 12a jornada de lliga disputat al Nou Estadi Costa Daurada.