.

.

TOTS 21

Bernabé Barragan s’ha volgut acomiadar amb molta elegància del Nàstic en un tuit al seu compte personal.

El Gimnàstic de Tarragona finalitza aquest dimarts 30 de juny oficialment la temporada 2019-2020. Un total de sis jugadors i dos membres del cos tècnic del primer equip acaben la seva relació contractual amb l’entitat grana, quedant lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

Els futbolistes Fran Carbia i Fausto Tienza finalitzen la cessió de drets signada al mercat de fitxatges de gener i tornen respectivament a l’ UD Ibiza i al Panathinaikos FC, els clubs propietaris.

A banda, un total de quatre jugadors en dinàmica del primer equip no continuaran defensant la samarreta grana la campanya 2020-2021 després d’expirar els seus contractes. Es tracta de Bernabé Barragán, Sergio Montero, Javi Márquez i Sergi Cardona. En el cas del migcampista badaloní i el jove lateral esquerre, ambdós futbolistes van refusar les respectives propostes contractuals per seguir a Tarragona.

En l’apartat tècnic, el preparador físic David Pajón i el readaptador Joan Álvarez finalitzen el contracte signat la temporada passada.

Redacció