.

El Nàstic ja gaudeix del títol de campió matemàtic i aquesta tarda, a Xàtiva, ha rebut els primers honors com a tal. En un partit que s’està disputant des de les 6 de la tarda, els grana han saltat a la gespa de Xàtiva amb el tradicional i meritori passadís a càrrec dels jugadors locals. Una imatge que feia 18 anys que no es repetia i que cal assaborir mentre els grana confien rematar el final de lliga amb un ple de victòries en aquestes últimes jornades.

Passadís al Nàstic a Xàtiva. Foto: Cedida

Passadís al Nàstic, avui de negre, a l’estadi de la Murta, a Xàtiva. Foto: Cedida

L’Olímpic ha començat més intens i ha tingut bona part de les ocasions de gol durant la primera meitat. Entre les més clares, Tomeu –que avui tornava a la porteria– ha hagut de lluir reflexos amb una bona aturada a xut de Mendoza en el minut 31. Les següents aproximacions a la porteria grana s’han fet amb menys perill i el marcador no es movia de l’empat a zero. La insistència dels locals, però, ha trobat la seva recompensa en elminut 39 a través d’un gol que ha firmat Kike Alcázar. Amb el resultat d’1 a 0 pels locals s’ha arribat al descans.

Malgrat que en la represa el tècnic Vicente Moreno ha volgut avançar metres i donar consistència a la construcció de joc, donant entrada a Rocha per Marí, han estat els valencians els protagonistes del següent gol. Corria el minut 55 quan Cortell, que havia substituït a la mitja hora de partit el seu company Jiménez, ha ampliat diferències amb el 2 a 0, finalitzant a la perfecció un u contra u amb Tomeu.

Els grana encara no ho havien dit tot en el partit d’aquest diumenge i l’especialista a pilota aturada, Xisco Campos, ha escurçat diferències amb una rematada de cap en el mnut 59. El partit, ja molt baix d’intensitat i ocasions, i amb un Nàstic que afronta les últimes jornades amb la feina feta, encara ha permès l’Olímpic marcar dos gols més. Primer Vaquero, al minut 79, per situar el 3 a 1, i Dani Gómez al darrer minut de partit, han tancat un excessiu 4 a 1 d’un partit que serà recordat pel passadís a Xàtiva, la tornada de Tomeu, i poc més.

Fitxa tècnica:

CD Olímpic de Xàtiva: Rangel, Pablo, Kike Alcázar, Pepín, Mendoza, Valiente, Ruiz, Alex Vaquero (Rifaterra, 80’), Dani Gómez, Jiménez (Cortell, 30’) i Acosta.

Gimnàstic de Tarragona: Tomeu, Bertomeu (Assoubre, 61’), Bueso, Manolo Martínez, Marí (Rocha, 46’), Molina, Luismi, Cristóbal (Azkorra, 80’), Xisco Muñoz, Sergio Rodríguez i Giner.

Gols: 1-0 (39’) Kike Alcázar. 2-0 (55’) Cortell. 2-1 (59’) Xisco. 3-1 (79’) Vaquero. 4-1 (90’) Dani Gómez.

Àrbitre: Rubén Ruipérez. Ha expulsat el grana Pol Bueso amb vermella direta, al minut 88.