.

Nàstic 2-0 Villareal B

El Nàstic ha superat avui al Villarreal B per 2 gols a 0, en un partit treballat des de principi a fi. Querol ha inaugurat el marcador al minut 75, i Lago Junior, de penal, ha establert el definitiu 2 a 0.

Primera part sense gols però amb sensació de perill a ambdues porteries. El Villarreal B ha sortit des del primer minut pressionant la sortida de pilota del Nàstic, el que ha dificultat la fluïdesa en el joc grana. Una vegada superada aquesta línia de pressió però, els de Vicente Moreno s’han aproximat amb perill a la porteria del filial groguet. En dos minuts, Perera i Xavi Molina han gaudit de les primeres ocasions clares per marcar. Primer el porter i després el pal han evitat el primer gol del Nàstic.

Amb el pas dels minuts, el Villarreal B també ha tingut les seves oportunitats per avançar-se en el marcador, i així, en el minut 26, Reina ha estat providencial treient els punys i rebutjant sota pals.

A les acaballes de la primera meitat, Jean Luc s’ha retirat del terreny de joc per donar entrada a Javi Martínez.

En els segons 45 minuts, el Nàstic ha sortit en busca del gol. Vicente Moreno ha donat entrada a Querol per Perera, i el canvi ha estat clau, ja que el davanter grana s’ha esgrimit com a golejador de la matinal. Manuel Reina, al minut 75, ha enviat una pilota llarga per Querol que, davant la sortida del porter, li ha aixecat la pilota per sobre amb el cap.

Jesús Rubio també ha disputat el darrer quart d’hora de partit, en substitució de David Sánchez.

El Villarreal B s’ha trobat en els últims cinc minuts amb superioritat numèrica per l’expulsió de Querol per doble groga. Tot i això, ha estat el Nàstic qui, al descompte, ha ampliat diferències. Lago Junior ha transformat un penal comès sobre Javi Martínez i d’aquesta manera, ha sentenciat definitivament el partit.

El futbol no tornarà al Nou Estadi fins al gener del 2014.