.

640x360_02182020image

Nàstic i Osasuna han signat un empat a 1 al Sadar. Foto:La Liga

Sumar un punt en un camp com el Sadar acostuma a ser un premi per qualsevol equip que visita el camp de l’Osasuna. Els navarresos són un dels equips més durs a casa, per història, per tradició i per plantilla actual on l’equip d’Enrique Martín aquesta temporada sembla encaparrat en mirar cap els llocs d’ascens.

El Nàstic però ha platat cara als “rojillos” que a més a més han vist com els de Vicente Moreno s’avançaven al marcador amb un gol de penal de Marcos. El davanter de Pollença ha tingut  la sang freda en el llançament de penal per esperar que el porter d’Osasuna, Nauzet, quan aquest estigués a terra per fer un llançament del penal pel mig i aconseguir el 0 a 1 al Sadar.

L’alegria però ha durat menys de 10 minuts perquè en una jugada desafortunada després d’una centrada d’Olavide el peu de Pablo Marí ha tocat la centarda i aquesta ha acabat dins de la porteria d’un Manolo Reina que només començar la segona part ja havia tret una mà providencial amb un xut d’un u contra u amb Roberto Torres.

Els grana han tret aigua pràcticament tota la segona part però tot i això no s’han fet massa oportunitats en cap de les dues porteries.

El Nàstic amb aquest punt es manté en zona de play-off a l’espera dels resultats d’aquesta jornada i a l’espera de rebre el Lugo la pròxima jornada al Nou Estadi.

Vicente Moreno destacava a l’acabar el partit que l’equip hauria merescut més premi i que el gol de l’Osasuna massa aviat després del 0 a 1 ha estat decisiu per entendre l’empat.

640x360_02174838image

Uns 200 aficionats del Nàstic han acompanyat a l’equip al Sadar. Foto:La Liga

La Fitxa:

Osasuna: Nauzet, Oier, David Garcia, Miguel Flaño, Javier Flaño (Alex Berenguer min 85), Mikel Merino, Jose Garcia (Olavide), Roberto Torres, Nino i Kenan Kodro (Alex Sánchez min 57).

Nàstic: Reina, Calavera, Bouzon, Pablo Marí, Mossa, Molina, Fali, Rocha (Tejera min 71), Palanca (Naranjo min 65), Jean Luc i Marcos (Lobato min80).

Àrbitre: López Amaya. Targetes grogues: David Garcia, Merino per l’Osasusa. Palanca, Iago Bouzon, Naranjo, Jean Luc pel Nàstic

Gols: 0-1 Marcos (min 53),  1-1 P. Marí (PP) (min 61)

Estadi: Sadar 15.166 espectadors.