.

Marcos, autor del primer gol grana. Foto: Campdesports.cat

El Nàstic ha sumat la quarta victòria seguida davant el cuer Constància, equip que en cap moment ha posat en perill la porteria defensada per Alberto Varo. Els grana han resolt per la via ràpida contra un equip que només ha marcat quinze gols aquesta temporada. Marcos ha obert el marcador al minut 10 i al 29 ha fet el segon del Nàstic i del seu compte particular. A la segona part el balear ha fet el tercer. Amb el 3 a 0 final el Nàstic suma tres valuosos punts i pot plantejar amb certa tranquil·litat el derbi contra el Reus Deportiu.

El Nàstic ha controlat el partit, amb un inspirat David Sánchez, i totes les línies han estat incommensurables. Varo, que ha jugat el seu primer partit com a titular al Nou Estadi, ha estat un espectador més.

Als cinc minuts de la segona part Marcos ha pogut fer el tercer quan ha rematat una pilota fàcil per damunt del travesser, però un minut més tard no ha tingut pietat de Perales i en un contracop ha fet el tercer.

Al minut 66 Querol ha protagonitzat un ràpid contracop, ha centrat als peus de Marcos que no ha fet el quart quan ho tenia tot al seu favor.

Marcos ha estat substituït per Perera, rebent els aplaudiments dels aficionats grana. La mateixa situació s’ha donat uns minuts abans quan David Sánchez ha deixat el terreny de joc i ha entrat Cuevas. Marcos i David Sánchez han estat reservats cara al partit del pròxim diumenge (17 hores) contra el Reus Deportiu.

Els darrers minuts el Nàstic s’ha reservat, però tot i això Perera ha fet un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Un 5 a 0 hagués estat un resultat més just.

Protesta contra els preus del derbi

Durant el descans del partit la penya Orgull Grana ha mostrat una pancarta en senyal de protesta per la decisió de la directiva del Reus Deportiu de posar l’entrada més barata del derbi de diumenge a 20 euros. En el partit d’anada, disputat al Nou Estadi, els aficionats roig-i-negres van haver de pagar 12 euros.

La junta directiva del Reus Deportiu ha convocat per demà dilluns a la tarda una roda de premsa on explicarà els motius per els quals ha decidit que els preus del derbi siguin de 20, 30 i 40 euros.
El director esportiu del Nàstic, Lluís Fábregas, ha manifestat aquesta setmana que entre les dues directives hi ha un acord no signat per tal que els preus del derbi siguin els mateixos a Tarragona i a Reus.

Fitxa

Gimnàstic: Varo, Juanjo, Verdú, Xisco Campos, Marí, David Sánchez (Cuevas, m. 64), Lago Junior (Piojo Hernández, m. 81), Molina, Querol, Marcos (Perera, m. 73) i Giner.

Constància: Perales, Óscar, Connor, Joel Coch, Gurri (Tòfol, m. 45), David Karg, Alfons (Aitor, m. 58), Víctor (Tito, m. 68), Nico, Mateu i Rubén.

Gols: 1-0 Marcos (10’); 2-0 Marcos (29’); 3-0 Marcos (56’).

Àrbitre: Aitor Gorostegui. Ha mostrat targeta groga a Giner i Xisco Campos, del Nàstic; a Óscar, del Constància.

Incidències: 1.886 espectadors al Nou Estadi (any de fundació del club) en una matinal protagonitzada per la pluja, el vent i el fred.