.

El Nàstic ha guanyat 2-1 al València Mestalla en el segon partit amistós de la pretemporada gràcies a dos gols de Luis Suárez a la primera meitat. El primer ha pujat al marcador degut a una jugada personal per la banda dreta, i rematada creuada, al minut 5. Al segon gol, s’ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l’àrea petita al minut 31.

L’equip valencià ha escurçat distàncies en el temps afegit de la segona meitat gràcies a Pablo Jiménez. Així doncs, el partit celebrat a la Ciutat Esportiva de Paterna ha servit per a què Uche, Manu del moral i Kakabadze hagin tingut els seus primers minuts a la pretemporada grana.

Un moment del partit del Nàstic davant del València Mestalla. Foto: Nàstic.

El proper partit amistós de pretemporada es jugarà el dissabte, dia 28 de juliol, a les 20:30 hores al Nou Estadi de Tarragona contra el Real Zaragoza. Un match corresponent a la desena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona.

Alineació del Nàstic a la primera meitat: Bernabé, Fali, C. Arzo, Tete, Uche, J. Márquez, Omar, Luis Suárez, Pol V., Abraham, Djetei.

Alineació del Nàstic a la segona meitat: Bernabé (Arturo, 68′), Kakabadze, Salva Ferrer, Fali (Óscar Sanz, 62′), C. Arzo (Roger Figueras, 68′), Luis Suárez (Ralph, 68′), Brugui, Dumitru Cardoso, Manu del Moral (Rodrigo Cuenca, 60′), Rocha, Abraham (Ivan de Nova, 62′).