.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu del primer entrenament del nou curs. Foto: Tarragona21

El Nàstic s’enfrontarà a deu equips catalans en la primera fase de la nova competició de Lliga 20-21 de la Segona B. El total dels 102 equips de la divisió -ampliada donades les conseqüències de la pandèmia en no haver-hi descensos- quedaran distribuïts en cinc grups amb dos subgrups cadascun d’ells. A l’altra subgrup del Nàstic hi ha els equips valencians i illencs. El grup de catalans, valencians i ilencs segueix sent el tercer.

Els rivals del Nàstic seran l’AE Prat, CE L’Hospitalet, CF Badalona, FC Andorra, FC Barcelona ‘B’, Lleida Esportiu, RCD Espanyol ‘B’, UE Cornellà, Llagostera, i Olot. D’altra banda, el CE Sabadell va assolir l’ascens a Segona A.

La Comissió de Presidents de federacions autonòmiques de futbol de la RFEF ha decidit avui, amb una sola abstenció i sense cap vot en contra, proposar la configuració de la Segona Divisió B per a la temporada 2020-21, que serà ratificada aquesta tarda per la Comissió Gestora de la RFEF.

En la proposta elaborada, els grups I, IV i V són conformats per 20 equips; mentre que els grups II i III tindran 21 equips. D’aquesta manera dos dels 10 subgrups tindran 11 equips en comptes dels 10 que tindran la resta.

La temporada podria començar el 18 d’octubre, segons informen Grada 3 i Diari Més.

Així han quedat distribuïts els grups i subgrups.