.

Pablo Marí es baralla amb Lago jr després del gol de l'exgrana de penal. Foto:LFP

Pablo Marí es baralla amb Lago jr després del gol de l’exgrana de penal. Foto:LFP

Hi ha empats que tenen regust diferent un cop has paït la patacada. És segurament el que li ha passat al Nàstic a Mallorca després de veure com els locals remuntaven un 0 a 2 en contra en la darrera mitja hora de partit.
Els grana han fet una primera part de manual, d’aquelles que han recordat el Nàstic de les grans ocasions i on un xut de Mossa i l’estratègia en un llançamet de còrner han servit per agafar un avantatge considerable en el marcador.
Quan només s’havien jugat divuit minuts i amb un control de la pilota aclaparador dels de Vicente Moreno, Mossa ha decidit provar sort des de la frontal i ha marcat el seu primer gol com a grana. El lateral del Puig ha fet un dels gols de la jornada clavant la pilota ajustada al pal esquerre de la porteria de Cabrero.
El domini grana ha estat complet a la primera part i en un llençamet de cantonada fet per Tejera, Bouzon ha guanyat l’esquena al seu marcador i amb el cap ha donat el gol fet al pitxixi grana, Jose Naranjo, que ha marcta el seu setè gol. Els pronòstics eren de golejada grana amb el públic de Son Moix xiulant al seu equip i amb un Nàstic molt còmode sobre la gespa.
A la segona part però el pas enrere dels grana i l’arbitratge han ajudat al Mallorca a posar-se en el partit. L’àbitra Àrias López ha xiulat dos penals contra el Nàstic que com a mínim han merescut aquella etiqueta de discutibles. El primer llançat per Brandon l’ha aturat Manolo Reina després que l’àrbitre hagi interpretat una empenta de Xisco Campos a Òscar Diaz. El segon per unes suposades mans d’Anibal a l’interior de l’àrea, l’ha transformat LAgo jr en l’1 a 2 que ha fet creure al conjunt de Fernando Vázquez en la remuntada. Una remuntada que s’ha segellat després de l’expulsió de Pablo Marí per doble groga i amb un gol de Brandon al minut 86 que ha fet el dos a dos definitiu.
Abans de finalitzar el partit Manolo Reina ha vist una targeta groga que el deixarà sense jugar la pròxima jornada davant del Valladolid i que obre de ple el debat a la porteria grana entre Fabrice Ondoa i el jugador del planter ALberto Varo.
Un Vicente Moreno ha matingut un to contundent en la seva compareixença i ha recriminat a l’àrbitre la mateixa decisió de xiular els penals a les dues àrees, ja que els jugadors del Nàstic s’han queixat d’un possible penal per mans d’un defensa del Mallorca que l’àrbitre no ha vist.
Amb l’empat el Nàstic es queda amb 42 punts i suma ja sis jornades sense perdre on ha aconseguit, tres victòries i tres empats. Els grana facin el que facin els seus rivals seguiran dins de la zona de play-off d’ascens un cop es tanqui la jornada a l’espera de jugar davant del Valladolid el pròxim diumenge a les cinc al Nou Estadi.

QPC

La Fitxa
Nàstic: Reina, Xisco Campos, Bouzon, Pablo Marí, Mossa, Abu, Tejera (Molina min82), Jean Luc, Naranjo, Emana (Mandinda min57) i Anibal (Marcos min83)
Mallorca: Cabrero, Biel Company, Kassim (Ortuño min57), Avendaño, Joan Oriol (Edu Campabadal Min38), Damià Sebastià, Yuste, Brandon, Pol Roigé (Salomao min54), LagoJr i Óscar Díaz.
Àrbitre: Arias López. Targetes Grogues: Damià Sabater i Lago Jr pel Mallorca. Mossa, Tejera, Bouzon, Anibal, Marí (2), Madinda, Reina pel Nàstic.
Gols: 0-1 Mossa (min18), 0-2 Naranjo (min38), 1-2 Lago Jr (penal, min64), 2-2 Brandon (min84)
Estadi: Son Moix 7488 espectadors