.

El Nàstic estarà en la següent ronda de la Copa del Rei. Foto: LFP

Un gol magistral de José Carlos en el minut nou de la pròrroga ha donat al Nàstic la classificació a la següent ronda de la Copa del Rei al davant del Numancia (1-0). El conjunt grana ha disposat de diverses ocasions, sobretot en la segona meitat, per evitar el temps extra. Els de Moreno ja esperen rival.

En aquest inici de temporada ens estem acostumant a veure a un Nàstic de dues cares. Una fluixa i preocupant en la primera part, i una altre ben diferent en les segones parts. Amb un equip que sap al que juga i referma la idea amb caràcter i treball. La primera victòria de la temporada s’ha resistit en arribar. De fet, s’ha hagut de disputar una pròrroga, i tot i que no són tres punts, aquesta classificació per a la següent eliminatòria ha de donar la confiança necessària a un equip en construcció.

Els pocs aficionats presents al Nou Estadi s’han trobat amb un equip amb diversos canvis respecte la lliga, amb el debut de Dimitrievski sota pals o la presència de Maloku al mig del camp, juntament amb Cordero. Tot i les novetats, els problemes de creació i profunditat han continuat. El Nàstic ha estat incapaç de generar perill, tot i avisar amb una bona jugada individual de Rharsalla. Instants abans, Dimitrievski salvava un gol clar en aturar una rematada a boca de canó de Nacho.

Muñiz també ha tingut a prop obrir el marcador, però no ha encertat a rematar una bona centrada des de banda dreta. I ja està. La primera meitat es resumeix en aquests primers quinze minuts. Després, els 2 equips s’han perdut en un joc embolicat al mig del camp, que no ha portat a res i tant sols ha provocat badalls generalitzats.

Només iniciar-se la segona meitat, Rharsalla ha estat el despertador, perquè un cop de cap seu ha marxat per sobre el travesser. Dimitrievski ha tornat a demanar protagonisme amb una bona intervenció en el minut 56. El partit ha entrat en una fase bruta, que l’entrada de Tejera ha aconseguit trencar. Tot i això, ni Nàstic ni Numancia han aconseguit veure porta. Així que l’eliminatòria se n’anava directament cap a la pròrroga.

Un temps extra que no podria haver començat millorar. José Carlos ha engaltat de forma magistral una centrada de Maloku per posar l’1-0 al marcador. Ja en els instants finals, Acuña ha estat a punt d’aprofitar una errada de Dimitrievski. Divendres el Nàstic estarà al bombo del sorteig.

Fitxa tècnica:
Nàstic: Dimitrievski, Suzuki, Iago (Valentín 79′), Lopo, Giner, Zahibo, Maloku, Juan Muñiz, Cordero (Tejera 71′), Rharsalla (Delgado 62′) i José Carlos.

Numancia: Aito Fdez, Ripa, Pedraza, Manu (Acuña 77′), Escassi, Nacho, Gutiérrez (Medina 105′), De Galarreta (íñigo Pérez 71′), Valcarce, Orfila i Capilla.

Àrbitre: Saguéz Oscoz. Ha amonestat als locals Maloku (56′), Muñiz (58′), Tejera (84′), Delgado (99′) i als visitants (Escassi 48′), Medina (111′). Ha expulsat per doble amonestació a G. Valentín (113′).

Gols: 1-0, José Carlos (99′).

Incidències: Partit corresponent a la 2na eliminatòria de Copa del Rei disputat al Nou Estadi davant 3.787 espectadors.