El Nàstic repeteix stage a Santa Coloma de Farners

Imatge d’un entrenament el Nàstic

L’equip entrenat per Lluís Carreras repetirà l’estada a la comarca de la Selva durant tres dies, dos dels quals amb doble sessió de treball. L’expedició grana marxarà diumenge a la tarda, a les 18.30 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi.

Els futbolistes repetiran la concentració a l’hotel Mas Solà per seguir amb el darrer tram de preparació de la pretemporada, abans de l’inici de LaLiga 1|2|3 del diumenge 20, al Nou Estadi, davant la UD Almería.

Aquest dilluns i dimarts, l’equip entrenarà al Municipal de Sant Julià de Llor i Bonmatí. Les dues sessions matinals es realitzaran a les 10 hores; mentre que les de la tarda, s’iniciaran a les 18.30 h el dilluns, i 18 h el dimarts. Abans de tornar en autocar fins a Tarragona i enfrontar-se, el dimecres, al Real Zaragoza.

El matx correspon al penúltim amistós de la pretemporada grana i, últim amistós al Nou Estadi, que es jugarà a partir de les 20.30 hores. Prèviament, a les 20 hores arrencarà la presentació oficial del primer equip sobre la gespa del mateix estadi.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *