.

Els jugadors celebren la victòria amb els aficionats desplaçats a Olot. Foto: Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic es demostra imparable una jornada més i ha sumat la victòria número 16, de les 28 jornades disputades, al complicat camp de l’Olot. El conjunt que prepara Vicente Moreno s’ha sabut refer del gol matiner de Germán al minut 4, en una reacció fulgurant. Tan sols tres minuts després, els grana han igualat el marcador: Marc Martínez ha servit el córner que el capità, Xisco Campos, ha rematat de manera impecable al fons de la xarxa (1-1).

El Nàstic no estava fi, ni tampoc l’Olot. Els dos equips s’han trobat amb més dificultats de les previstes i sense poder practicar el futbol combinatiu que els agrada per culpa del mal estat del terreny de joc. A falta de bones condicions, els grana han tirat un cop més de pissarra, com en la setmana passada davant el Lleida.

Els tarragonins han celebrat el final d’un primer temps més aviat gris i en què l’equip ha estat faltat d’idees. Això sí, la solidesa defensiva dels de Moreno ha evitat que els olotins es tornessin a posar per davant en l’electrònic.

La pissarra ha tornat a aparèixer només començar el segon temps. Rayco ha estat l’autor del segon gol grana capgirant un partit que el Nàstic havia començat perdent. D’aquesta manera, el davanter grana firmava la seva diana número deu de la temporada.

Durant la resta de minuts fins acabar el partit, el Nàstic ha sabut imposar la seva solidesa defensiva i, malgrat alguns moments en què ha calgut mastegar sorra, els de Moreno han aillat el perill local. L’acció més perillosa ha arribat, precisament, en el temps de descompte i en una rematada que Reina ha salvat evitant l’empat.

A la nova victòria del Nàstic només se li pot posar un asterisc, que són les targetes grogues a Mossa i Marc Martínez que els impediran jugar la setmana vinent el derbi contra el CF Reus al Nou Estadi.

Fitxa tècnica:

Olot:  Wilfred, Jordi Calavera, Canelada, Germán, Rojas, Abel, Carlo, Sana, Óscar Sielva (D. López, 63’), Musa i Coro.

Nàstic: Reina, Xisco, Mossa, Manolo, Pablo Marí, Marc (Molina, 65’), Lago Jr (Sergio, 55’), David Rocha,  Marcos (Azcorra, 73’), Rayco i Cristóbal

Gols: 1-0 (4’) Germán. 1-1 (7’) Xisco. 1-2 (48’) Rayco.

Àrbitre:Hugo José López Puerta. Ha amonestat Musa de l’Olot i Mossa, Xisco, Marc Martínez, pel Nàstic.