.

El davanter Lago Jr ha estat desaparegut

El Nàstic ha protagonitzat un inici de lliga fluix, davant el Sant Andreu, amb una derrota per la mínima. El conjunt de Vicente Moreno no ha pogut trencar el ‘simbolisme’ de vèncer en la primera jornada i comença el curs amb zero punts. El Nou Estadi ha viscut una estrena de lliga amb instants de qualitat, tant per part del Sant Andreu com del Nàstic, però amb l’evidència que els grana necessiten millorar de cara a porteria. La doble ocasió de Rayco, als minuts 4 i 6, han estat un miratge en una primera mitja hora de partit dominada pel Sant Andreu.

Els barcelonins han sortit amb més intensitat i solidesa en totes les seves línies: els grana no podien superar l’entremat defensiu dels visitants i, a més, es trobaven amb dificultats cada vefada que havien de sortir amb la pilota controlada per la pressió elevada del Sant Andreu.

Al minut 7, Reina ha donat un bon ensurt als aficionats grana quan, incomprensiblement, ha fet un mal control que a punt ha estat d’introduir-se a la porteria. Mentrestant, el Nàstic provava d’obrir el camp amb les incursions del lateral Gerard per banda dreta però les seves centrades no trobaven rematador.

La millor combinació en l’atac grana s’ha vist en el minut 35: Marcos i Rayco han fet un seguit de tocs per superar la pressió rival i, en arribar a la frontal de l’àrea, David Rocha ha rebut l’esfèric però s’ha vist impedit per un defensa. Una acció per la qual els locals han reclamat a l’àrbitre que xiulés penal. Ha estat precisament quan el Nàstic es començava a refer que el Sant Andreu s’ha trobat amb la fortuna de cara a porteria i ha marcat l’únic gol del partit. Puerto ha engaltat un xut des de la frontal que el defensa Manolo Martínez ha desviat, sorprenent Reina (0-1).

Domini sense gol

Les tornes s’han canviat en la represa. El Nàstic s’ha fet clar dominador de l’enfrontament, ha pujat línies i ha apretat la porteria de Morales. Els canvis de Jean Luc, Luismi i Azcorra han donat refresc i intenció a uns grana que no han estat certers en els darrers metres.

Marcos, als minuts 58 i 65, ha tingut l’empat a les seves botes. En la primera ocasió, Morales ha reaccionat a temps amb els punys i, en segon terme, la rematada de Marcos ha marxat fregant el lateral de la porteria. La més clara del segon temps arribaria al minut 70: ha estat Rayco amb un potent xut creuat des de la banda esquerra. Quan tothom cantava gol, la trajectòria de la pilota ha fet un canvi i el xut ha acabat picant a la base del pal.

La davantera grana ha seguit picant a ferro fred durant tota la segona meitat i s’ha quedat amb el mal regust de no haver pogut, com a mínim, un partit bregat fins al minut 90.