TOTS 21

Vicente Moreno i Josep Maria Andreu a la gespa del Nou Estadi. Foto: Tarragona21

Vicente Moreno i Josep Maria Andreu a la gespa del Nou Estadi. Foto: Tarragona21

Vicente Moreno ha fet oficial la seva renovació per un any amb el Nàstic. El tècnic ha reconegut que les dues parts han acordat que el contracta tingui la durada de només una temporada i que no hi haurà problema si les coses surten bé per continuar.

Moreno encetarà la seva segona temporada consecutiva al capdavant del projecte grana i el que ja serà la tercera campaya seient la banqueta del Nou Estadi.

Segons Moreno «el nostre estil no ha de canviar. Si fem un bon futbol tindrem l’èxit més a tocar segur però l’equip es pot transformar depenent de les situacions que es trobi damunt la gespa».

L’entenador grana és conscient de quina segona A es trobarà «un Nàstic acabat d’arribar» com ha puntualitzat l’entrenador valencià.

Pel que fa al cos tècnic, Vicente Moreno, ha explicat que la marxa d’Adolfo Baines va ser per decisió personal i que ara vol tenir-ho molt clar abans d’escollir el nou segon entrador «he mantingut converses amb alguns possibles candidats però encara m’he de decidir perquè vull estar molt segur» ha dit Moreno.

El president de la SAE grana, Josep Maria Andreu, ha reconegut que la renovació de Moreno és un dels valors importants del Nàstic de la pròxima temporada.

En el capítol d’entrades i sortides el Director Esportiu, Emilio Viqueira, ha confirmat l’interès per la continuïtat de Pablo Marí, com ja va explicar el Tarragona21, i que no veu tanta clara la renovació de Lago jr. Amb Pablo Marí el club segueix negociant per arribar a un acord que sigui prou atractiu perquè el jugador es vulgui quedar a Tarragona. En el cas de Lago, el Nàstic ha obert converses amb el nou representant del jugador de la Costa d’Ivori per poder tancar la negociació aquesta mateixa setmana, independentment de sí Lago segueix o no.