TOTS 21

Els dos jugadors del primer equip han estat acompanyats pel president, Josep Maria Andreu; els consellers, Antoni Vallverdú i Irene Mallol; el director general, Lluís Fàbregas; i el membre del cos tècnic, Manolo Martínez.

L’entitat grana ha participat en la inauguració de la nova oficina de CaixaBank, situada a la plaça de Ponent, número 6, de Tarragona. Els jugadors César Arzo i Eddy Silvestre, acompanyats de consellers de la SAE, hi han estat presents.

En aquest acte obert al públic, els dos jugadors del primer equip han estat acompanyats pel president, Josep Maria Andreu; els consellers, Antoni Vallverdú i Irene Mallol; el director general, Lluís Fàbregas; i el membre del cos tècnic, Manolo Martínez.

Caixabank, partner oficial del Gimnàstic de Tarragona, SAD, ha inaugurat un nou concepte d’oficina que evoluciona en la manera d’atendre a les persones: amb l’última tecnologia i les millors innovacions per poder oferir el tracte més proper i personalitzat. Les Oficines Store –obertes, accessibles i transparents– reforcen el compromís de CaixaBank amb els clients i procuren millorar l’experiència a l’oficina, acostant-se a les persones.