.

.

TOTS 21

Imatge del Nou Estadi. Foto: Nàstic

El Nàstic ha ofert el Nou Estadi per a la celebració, aquest mes de febrer, del partit solidari entre La Cava i el FC Barcelona.

Així, el Gimnàstic de Tarragona ‘se sensibilitza amb la província tarragonina després dels greus danys causats per la borrasca Glòria en el passat mes de gener’, afirma en un comunicat.

El treball que s’ha de realitzar per recuperar part del territori ‘és una tasca necessària’ que cal el suport ‘de tots els estaments i entitats del territori i del país’. Per aquest motiu, l’entitat grana vol col·laborar aportant el seu gra de sorra en el partit benèfic entre el CD La Cava i el FC Barcelona, que està previst que es disputi durant aquesta temporada.

El Gimnàstic de Tarragona ha transmès al president del CD La Cava, Josep Arques, la voluntat que el Nou Estadi de Tarragona sigui la seu encarregada d’acollir aquest enfrontament solidari, amb data i lloc pendent de confirmació.

El fet que el Nou Estadi sigui el recinte esportiu amb més aforament de la província de Tarragona, amb capacitat per 14.591 espectadors, permetrà que es puguin congregar un major nombre d’aficionats per viure el duel amistós i així recaptar els màxims fons per a la causa.

Paral·lelament, està previst que la secció de futbol sala del Club Gimnàstic de Tarragona també participi en un torneig solidari a la comarca del Montsià a principis del mes de setembre.

L’entitat grana ‘continua donant suport a tot el territori, sempre obert i responent a les col·laboracions, de nord a sud de la província’, mostrant ‘la màxima proximitat i responsabilitat social amb causes solidàries’. Com per exemple, les últimes accions: aportació econòmica a Riuada Solidària al Francolí, la campanya Cap Nen sense Joguina del passat mes de desembre o la visita als hospitals de la ciutat de Tarragona.