TOTS 21

President, directius i tècnics, avui, presentant la temporada i la campanya d’abonats. Foto: Mayo Lorda

El Nàstic enceta dilluns la nova pretemporada i a partir de la setmana que ve es podrà veure els nous fitxatges al camp d’entrenament. El club grana es fixa un únic i necessari objectiu: ‘Pujar a Segona A’. Tot el que no sigui això suposarà un fracàs, en paraules del president, Josep Maria Andreu, un retorn inexcusable ‘després del fracàs de la temporada anterior’, que ha acabat amb el Nàstic sense el desitjat ascens i amb una conclusió precipitada per la pandèmia. També es fixa com a objectiu que el CF Pobla de Mafumet assoleixi l’ascens a Segona B.

Que l’afició torni al camp és essencial i els inputs de la directiva són molt positius en aquest sentit a partir de reunions de focus grup que ha anat celebrat amb associats. ‘Ja té ganes el soci de tornar al Nou Estadi’, ha afirmat el responsable de l’Àrea de Negoci i RSC, Jose Maria Prats Solé. La SAD posarà tota la carn a la graella per pujar de categoria i iniciarà la temporada amb un dèficit d’1,2 milions d’euros. L’anterior ha acabat amb un superàvit de 20.000 euros. ‘Hem de fer un equip competitiu i ens la jugarem arrencant amb dèficit’, ha subratllat el president.

Directiva i tècnics han presentat avui a la premsa els objectius de la revolucionada nova temporada que ve i també la campanya d’abonats. D’entrada, el club es farà amb un porter més, amb dos defenses, dos migcampistes i dos davanters, i inclourà tres o quatre nois del filial. En la campanya d’abonaments, es mantenen els preus de la temporada anterior i es facilita la possibilitat que els socis gaudeixin gratuïtament de partits televisats del Nàstic per la plataforma Footers, que emet els partits de Segona B. Els sis partits que els abonats no han pogut gaudir a casa per la pandèmia seran recompensats podent veure sis partits gratuïtament a la primera fase de la nova competició.

La presentació s’ha realitzat davant els mitjans de comunicació al Restaurant Sol-Ric de Tarragona i ha comptat amb la participació del president, Josep Maria Andreu; el director general, Lluís Fàbregas; el director esportiu, Sergi Parés; el responsable de l’Àrea de Negoci i RSC, Jose Maria Andreu Solé; i d’altres membres del Consell d’Administració.

Important és fer notar que la Segona B canvia radicalment aquesta nova temporada. La pandèmia va provocar que no baixés cap equip de categoria, però sí es concedissin ascensos -en el grup del Nàstic, el III, el Sabadell i el Castelló han pujat a Segona A-, per la qual cosa la temporada que ve hi haurà un grup més i cent equips en total. A la següent s’afegirà la Segona B Pro, situada entre la Segona A i la Segona B. Quedar-se enguany a Segona B suposaria estar a dues categoria de la Segona A en la següent temporada.

No se sap quin serà el grup del Nàstic, ni tan sols si estarà format per equips catalans, ja que sembla que se sortejaran els grups. Cada un d’ells tindrà dos subgrups de deu equips. El Nàstic jugarà una primera fase contra nou rivals, a casa i a fora -18 partits en total-. Els tres primers classificats jugaran una segona fase contra els altres tres primers classificats, és a dir, sis equips en total i 10 partits. La següent fase serà ja la del play off d’ascens.

El director general, Lluís Fàbregas, al seu torn, ha destacat la ‘incertesa absoluta’ sobre la data d’inici de la competició, que podria ser el 26 i 27 de setembre o a principis d’octubre, com tampoc se sap amb certesa el sistema de competició. ‘No podem estar aturats i de fet som el primer equip de Segona B que presenta la campanya d’abonats’, ha dit.

Els grana volen ser ‘hipercompetitius’ des del ‘primer moment’, en paraules del director esportiu, Sergi Parés, i fer una arrencada molt diferent de l’anterior, que sigui fulgurant, ja que no pot perdre pistonada o quedarà fora de la possibilitat de jugar l’ascens a Segona A. La pretemporada no contempla fer un stage fora de Tarragona i sí diversos amistosos -quatre, almenys- al Nou Estadi i amb equips de superior categoria. Parés ha fet una crida a ‘anar tots junts, equip i afició, perquè aquesta és una de les millors aficions que hi ha’. El planter està ‘animat i content’ i coneix les seves fortaleses i debilitats. Venint d’una llarga inactivitat, la pretemporada serà de vuit setmanes en comptes de sis, per evitar lesions.

La campanya d’abonaments

El Gimnàstic ha presentat els nous preus i condicions especials per aquesta nova temporada. A partir del dijous 20 d’agost s’iniciaran les renovacions i noves altes de socis a les oficines del Nou Estadi. El club acabà la temporada amb 5.585 socis.

El Motor Grana arrenca novament amb un objectiu, tornar a viure i compartir emocions entre tots els nastiquers. Els socis són el motor del Nàstic que conformen un engranatge ideal i fiable per aquesta cursa 2020-2021 a la Segona Divisió B.

Les novetats per aquesta nova campanya seran que tots els socis que renovin el seu abonament pel curs 2020-2021, renovaran automàticament l’abonament de temporada 2021-2022 sense cost, sempre que l’equip aconsegueixi l’ascens a LaLiga SmartBank.

A més, el Club compensarà els 6 partits no gaudits en l’última temporada als socis que renovin el seu abonament en la present temporada 2020-2021, lliurant un abonament gratuït per als 9 primers partits de lliga al Nou Estadi. Aquest carnet portarà el nom del soci que renovi el seu abonament, disposarà de número de soci i seient assignat.

Per a que tot soci pugui veure a l’equip en tots els partits de la temporada, els abonats que ho sol·licitin tindran una subscripció de temporada a Footters sense cost. També rebran una mascareta del Nàstic, així com les promocions exclusives als punts de venda oficials del Club.

Tots aquells socis que no renovin l’abonament de soci de la temporada 2020-2021, el Club compensarà als socis de l’última temporada 2019-2020 amb 6 entrades per a la primera volta de el nou curs esportiu.

Recordem que les oficines del Nou Estadi obriran les portes el dijous 20 d’agost, en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 h (de dilluns a divendres). I a partir de l’1 de setembre la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya també obrirà les seves portes i es podran efectuar renovacions i noves altes.

Mayo Lorda / Jaume Garcia