El Nàstic no vol estar sol a Vallecas

El Nàstic organitza desplaçament a Vallecas per assistir al proper enfrontament grana lluny del Nou Estadi contra el Rayo Vallecano. El partit es disputarà el divendres 19 de maig, a les 20 hores, a l’Estadio de Vallecas.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tàrraco el mateix divendres a les 10:45 hores del matí, i a les 11:00 hores des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Els socis i aficionats interessats en viatjar al proper desplaçament grana per presenciar el matx entre Rayo i Nàstic, corresponent a la jornada 39 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autobús + entrada), així com reservar una plaça al bus però sense entrada. El preu del pack (entrada i bus) és de 45€ socis i 50€ no socis. El preu d’una plaça de bus (sense entrada) és de 30€ socis i 35€ no socis.

Tots els interessats en viatjar a Madrid per animar a l’equip es poden apuntar a les oficines del Nàstic. L’horari és, de dilluns a dijous, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores.

El Rayo busca el ple

El Rayo sap de la importància del partit davant del Nàstic i per aquest motiu ha engegat diverses promocions per tal de convertir Vallecas en una olla a pressió. El club madrileny regalarà dues entrades a tots aquells abonats que no van poder viatjar fins a Santo Domingo el passat dissabte en el duel contra l’Alcorcón (es va fer sorteig d’entrades). A més, també en regalarà una als aficionats que sí van poder presenciar el partit. A més, el club madrileny posarà a la venda entrades per 9,95 € per als acompanyants dels socis i residents en la Comunitat Autònoma.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *