.

Imatge de la primera part a Ascó Foto: Cedida

El Nàstic segueix invicte aquesta pretemporada després de superar a l’Ascó per 0 a 1 en el tercer partit de preparació dels de Vicente Moreno.

El gol que ha donat la victòria als grana ha arribat en el temps de descompte després d’una centrada de Gerard Valentín que ha rematat el màxim golejador de l’ultima temporada Rayco.

El partit ha servit per veure el debut del darrer en arribar, Alex López. El davanter tarragoní que ha jugat tota la segona part i que ha tingut una bona oportunitat per estrenar-se com a golejador després d’una bona centrada d’un altre dels nous com Miki Palanca.

Achille Emana ha jugat amb el dorsal 30 i ha sortit d’entrada en l’once inicial de Vicente Moreno on també hi eren Tejera, Fali, Naranjo i Musa com a noves incorporacions a més a més de Calavera i Varo que en tindran fitxa del filial.

El Nàstic segueix agafant ritme aquesta pretemporada i de moment amb bons resultats. Els grana jugaran a Paterna davant del València B el que ja serà quart amistós de la seva preparació abans de rebre dissabte a dos quarts de nou del vespre al Saragossa al Nou Estadi.

L’equip de Vicente Moreno farà la pròxima setmana l’estada de pretemporada a Andorra.