.

Celebració dels grana, en una imatge d'arxiu. Foto. Tarragona21

Celebració dels grana, en una imatge d’arxiu. Foto. Tarragona21

El Nàstic de Tarragona viu un moment dolç. El conjunt que prepara Vicente Moreno s’ha imposat amb un incontestable 0 a 3 al camp de l’Hércules, un dels rivals de la part alta. El triomf permet als grana despuntar al capdamunt de la classificació i refermar el lideratge, amb 46 punts després de 24 jornades. Els tarragonins són més líders després d’aquesta jornada, amb el Lleida com a segon classificat a quatre punts; i aprofitant la derrota de l’Huracán, que ara és tercer amb 40 punts i el propi Hércules, que queda quart amb 38 punts després de veure’s superat pel Nàstic.

El partit no podia començar de millora manera i, ja en el minut 6, Marcos ha avançat el Nàstic. L’Hèrcules mostrava detalls de qualitat però, aquesta tarda, els de Vicente Moreno s’han mostrat molt sobris en defensa. El tècnic grana ha tingut un contratemps en la primera meitat, quan s’ha vist obligat a substituir Sergio per lesió i donar entrada a Ferran Giner (minut 27). Una circumstància semblant ha viscut l’Hèrcules, que ha substituït Cuevas per Miñano, també per lesió.

Els dos equips han anat als vestidors amb l’avantatge grana per la mínima. En el segon temps, el Nàstic no ha deixat que l’Hèrcules el sorprengués i, de nou a través de Marcos, ha eixamplat el marcador en el minut 55. Els grana funcionaven com una màquina ben greixada i han demostrat perquè actualment són els líders del grup tercer de la Segona B.

Moreno ha sentat a Marcos i ha donat minuts a Azkorra, en el minut 78, per refrescar les cames de la davantera grana. Després d’algun ensurt de l’Hèrcules, que amenaçava amb escurçar diferències, el Nàstic ha segellat el triomf amb un tercer gol de Rayco, al minut 88.

Fitxa tècnica:

Hèrcules: Chema, Rafita, Peña, Indiano, Atienza, Fran, Chechu (Quero, 67′), Mikel, Fernando, Granell i Cuevas (Miñano, 39′).

Nàstic: Reina, Mossa, Molina, Xisco Campos, Bueso, Cristóbal, Marc Martínez, Lago Junior (Bertomeu, 89′), Sergio (Ferran Giner, 27′), Marcos (Azkorra, 78′) i Rayco.

Gols: 0-1 (6′) Marcos. 0-2 (55′) Marcos. 0-3 (86′) Rayco.

Àrbitre: Salvador Lax Franco. Ha mostrat targeta groga a Granell, Martins i Peña, de l’Hércules; a Marc Martínez, del Nàstic..