.

Maikel Mesa ha fet un doblet a Valaldolid

El Nàstic li ha aplicat tot un correctiu al gran Valladolid a domicili. Un cop damunt de la taula amb una golejada sensacional, 0-3, demostrant una gran efectivitat. Els grana abandonen els llocs de descens i se situen amb 15 punts.

No podia començar millor l’encontre. Maikel Mesa, autor de dos gols, feia el primer als nou minuts, rematant una centrada de Kakabadze. Poc després serien els castellans els que tindrien l’opció de l’empat: Iban Salvador perdia una ocasió en un servei de falta lateral. Ho provaria després Toni Villa amb un fort xut des de la frontal que trobaria en Dimitreviski una bona resposta.

Ho probava el Valladolid, però la defensa grana es mostrava compacta. Tot i això, Dimitrevski feia de Dimitrevski  a dos minuts del final de la primera part i evitava el gol novament de Toni Villa.

La segona part començava moguda: els locals reclamarien una mà de Suzuki dins l’àrea al primer minut, però cinc minuts després, al 51, Jean Luc es trobaria amb un inesperat regal del porter Jordi Masip, que amb una sortida en fals li regalava el gol. Dues arribades clares a porta, dos gols.

Ho intentaria sense massa encert el Valladolid i els grana seguirien defensant de manera excel·lent. Tant és així que el gol arribaria del costat grana. Al 62′, Maikel repetia amb un golàs després d’una bona jugada de Delgado.

Ja era tard i el Valladolid s’abocaria amb tot, sense sort: un xut alt i un pal no li servien ni per maquillar el marcador.