.

.

TOTS 21

Tot just el dia després de la presentació conjunta als mitjans de les set noves incorporacions per a la temporada que s’inicia aquest diumenge, el Nàstic ha sumat una fitxa més a la plantilla. Es tracta d’Eric Montes Arce (Manresa, 17 d’abril de 1998). El futbolista català arriba a Tarragona cedit per l’Albacete Balompié, entitat on el curs passat va assolir l’ascens a LaLiga SmartBank amb 29 partits disputats.

El jugador es va formar a les categories inferiors del CE Manresa i del FC Barcelona. Posteriorment, a la categoria de bronze de futbol nacional suma més de 130 partits oficials entre les disciplines del CF Peralada, Cultural Leonesa i el mateix conjunt manxec. A més, el manresà va debutar amb gol a la Copa del Rey vestint la samarreta del Girona FC el curs 2018-2019.

Eric Montes destaca per la seva capacitat defensiva i polivalència a la rereguarda; ocupant la posició de pivot i també amb bons registres per ocupar la demarcació de lateral i defensa central. La vuitena incorporació per aquest nou curs és un futbolista molt físic i que oferirà sacrifici i rigor tàctic a l’esquema de Raül Agné.