El Nàstic i el Club Futbol Base Marc Bartra signen un acord de col·laboració

L’entitat grana i el club de futbol base del jugador de Sant Jaume dels Domenys col·laboraran durant la present temporada en diverses activitats a nivell base.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha iniciat la seva projecció i relació amb les escoles de futbol de clubs del territori tarragoní, tant a nivell local com provincial, per tal de potenciar i optimitzar les qualitats i els valors de l’esport amb la pràctica del futbol formatiu dels nens i nenes de la zona.

Aquesta temporada 2017-2018, les categories inferiors del Gimnàstic de Tarragona superen els 550 futbolistes, repartits entre 37 equips, els quals entrenen i competeixen setmanalment a les instal·lacions de la Budallera. Mentre que el Club Futbol Base Marc Bartra actualment compta amb 24 equips i 325 jugadors i jugadores, que entrenen i competeixen als camps de futbol de Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès.

Amb aquest nou acord, les dues parts realitzaran intercanvis de coneixements i eines per incrementar el nivell del futbol formatiu, i així millorar les qualitats d’entrenadors i jugadors en aquesta etapa educativa en els respectius planters de futbol.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *