TOTS 21

En l’acte institucional, el president Josep Maria Andreu ha entregat individualment la samarreta personalitzada i commemorativa d’aquesta nova acció impulsada per l’entitat. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona ha volgut reconèixer la trajectòria a tots els joves futbolistes que formen part del futbol base de l’entitat amb un ampli recorregut en els equips de les categories inferiors, concretament, amb un mínim de 10 temporades defensant l’escut del Nàstic.

Per edat, es tracta de futbolistes que actualment són juvenils o cadets i que van començar a jugar al futbol des de ben petits al camp annex del Nàstic. Tots ells ho van fer practicant el futbol 7, iniciant-se en la competició en categoria debutant, prebenjamí o benjamí.

En l’acte institucional realitzat a la sala presidencial del Nou Estadi, el president Josep Maria Andreu ha entregat individualment la samarreta personalitzada i commemorativa d’aquesta nova acció impulsada per l’entitat.

Posteriorment, els 14 jugadors assistents, juntament amb el president; el directiu del futbol base, Jordi Gornals; i el coordinador del futbol formatiu, Jordi Guillén, s’han realitzat la fotografia grupal a l’avantllotja del Nou Estadi davant la mirada il·lusionant i emocionada dels respectius familiars presents.

Els jugadors que han estat homenatjats són:

Kim Lorca, Juvenil A, 14 temporades
Sergi Quirós, Juvenil A, 14 temporades
Eric De las Heras, Juvenil A, 12 temporades
Marc Montalvo, Juvenil A, 11 temporades
Ander Bertran, Juvenil B, 12 temporades
Àlex Romaguera, Juvenil B, 12 temporades
Arnau Sans, Juvenil B, 11 temporades
Arnau Ramírez, Juvenil B, 13 temporades
Pau Sans, Juvenil C, 13 temporades
Ramon Planes, Juvenil C, 10 temporades
Adrià Sánchez, Juvenil C, 12 temporades
Alvaro Fortuny, Cadet C, 10 temporades
Pol Saiz, Cadet C, 11 temporades
Xavi Parés, Cadet C, 11 temporades
Albert Raga, Cadet D, 10 temporades

Redacció