.

Els grana, celebrant un dels gols. Foto: Nàstic

El Nàstic s’ha imposat per 0-2 a Peralada en la primera prova en forma de partit per al conjunt entrenat per Xavi Bartolo després de dues setmanes intenses de treball en els entrenaments realitzats a les instal·lacions del Nou Estadi, la primera; i a Olot, en l’estada de preparació d’aquesta segona setmana del curs.

El partit s’ha iniciat amb domini tarragoní. Arribades pels laterals mitjançant Pol Valentín, per la dreta, i Jesús Bonilla i Ferran Giner per l’esquerra. Brugui i Carreón han estat els primers en busca porteria sense sort. Mentre que el CF Peralada ho feia en un ràpid contraatac que ha estat a punt d’acabar amb gol. Els de Bartolo han seguit sortint ordenats des del darrera i una bona jugada de Pol Valentin per banda dreta ha trobat al darrer fitxatge, Habran Jr, que ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Amb la victòria per la mínina s’ha arribat a la mitja part.

En la represa, el tècnic grana ha mogut fitxa donant entrada als onze jugadors que esperàven el seu torn a la banqueta. Els atacants grana han sortit a pel segon gol des del primer instant. Pol Prats i Joel Lasso ho han intentat sense trobar porteria. En el 57′ ha estat Pol Ballesteros, que per poc no ha convertit la pilota a l’espai en gol. En el minut 75, Pol Prats per banda dreta, que s’ha buscat l’espai entre els adversaris per rematar des de l’interior de l’àrea. La pilota s’ha perdut per línia de fons. I dos minuts després, Pol Ballesteros ha forçat la pena màxima després d’arribar fins a línia de fons. Lolo Pla ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima però el meta Aroca ha refusat. En el 78′ aconseguia rematar Sergi Cardona amb la puntera de la seva cama esquerra, i novament el meta local aturava. Ja en la recta final, minut 85, la bona pressió grana ha tingut els seus fruits. Lolo Plá ha recuperat i a la mitja volta ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Amb el resultat de 0-2 s’ha arribat a la conclusió del matx.

Després del primer duel amistós, l’expedició torna a Tarragona aquesta nit per entrenar demà a partir de les 10 hores a les instal·lacions del Nou Estadi. Diumenge descansaran i el dilluns es realitzarà doble sessió de treball a les mateixes instal·lacions.