.

.

TOTS 21

El proper dilluns 30 de gener comença la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 17, on el Nàstic és un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports).

En la competició participaran clubs reals com el Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Betis, Sevilla, Espanyol, entre d’altres; també marques com Philips o Lenovo, que han apostat per tenir el seu equip d’esports electrònics.

A la plataforma de PS4, el Nàstic lluitarà per pujar a Primera Divisió juntament amb els següents equips: Cádiz C.F. eSports, UCAM Murcia, Levante UD eSports, CD Lugo eSports, eSports CF Reus, CD Tacón, PAM, eHawkerz, UNYK eSports, Convicted Team, Respect FC, FC Mayango i Gentlmen SAD.

A la plataforma de XBOX, el Nàstic jugarà també a Segona Divisió juntament amb els següents equips: Cádiz C.F. eSports, eSports CF Reus, AD Ceuta eSports, Mérida AD, CD Badajoz eSports, PAM, Messías FC, Andaluces FIFA Club, SummirGaming FC, TEAM BLACKBULL, HAKASFCH, Classic Rookies i VFO La Masía.

El Nàstic eSports a la plataforma de PC jugarà a la Primera Divisió.

Les plantilles de cada plataforma del Nàstic eSports estan compostes pels següents jugadors: