.

El Nàstic ha perdut al camp de l’Olot per 1-0. Foto: Nastic

El Nàstic ha caigut aquest vespre als quarts de final de la Copa Catalunya després de perdre al camp de la UE Olot per 1-0. Forgas ha transformat al minut 40 el gol que ha acabat resultant decisiu. Poc abans, una gran combinació entre Robert Simón i Escudero havia estat a punt d’avançar els granes, en una jugada resolta amb una gran intervenció del porter local Batalla. De fet, al minut 19 ja havia desactivat una bona jugada d’Escudero culminada en un xut des de la frontal de l’àrea.

A la segona meitat, una desmarcada de Pochettino poc després de la represa (havia entrat al descans per Pol Domingo) ha pogut empatar l’encontre, com també Escudero a la prolongació en un llançament refusat per la defensa local.

Els locals han sortit d’inici amb Batalla; Carles Mas; Ayala; Eloi; Forgas; Callís; Gonzalo; Josep Cerdà; Urri; Bigas i Terma.

Per la seva banda, Raül Agné ha optar per un onze titular format per Manu García; Pol Domingo; Trilles; Robert Simón; Elías; Andy Escudero; Montalvo; Quintanilla; Pablo Fernández, Tirlea i M. Álvarez. A la banqueta s’hi trobaven D. Parra, Gorostidi; Josema; Pochettino; V. Valverde; De la Peña i Sergi (davanter del Juvenil A)