.

.

TOTS 21

L’empat contra l’Almeria a casa la jornada passada (2-2) va aconseguir elevar la moral d’una tropa acostumada a les retirades. I per això el Nàstic fa front al desplaçament d’aquest diumenge a Sòria amb una esperança basada més en l’estat d’ànim més que no pas en els números. Els homes de Enrique Martín es jugaran davant del Numància (18.00 hores) com volen passar el Nadal des de la posició de cuers, amb 10 punts i a cinc dels llocs que marquen la salvació.Els seus rivals comencen la jornada com a 15ens amb 17 punts i una ratxa negativa que fa alimentar la imaginació als granes. Amb dues derrotes consecutives, els sorians comencen a experimentar angoixes. El seu tècnic, Aritz López Garai, reconeixia la importància dels tres punts i admetia el seu punt dèbil. “Les errades en defensa ens estan penalitzant i és cert que a l’àrea rival ens falta encert i eficàcia”.

Garai veu el Nàstic com “un equip molt físic i amb bons jugadors”. Martín, per la seva banda, vaticinava aquest divendres en roda de premsa que “el Numància voldrà la pilota, intentarà crear des de la pròpia porteria per a sortir jugant. És un equip complicat, però com tots. Jo estic molt animat amb el meu equip. Espero un partit intens”, afirmava fent ús d’un dels seus qualificatius preferits, sobre els quals basa tot el seu discurs. “El Nàstic no té res a envejar a cap equip -afegia-, però ha d’aplicar el nivell de competitivitat necessari. És bàsic. Si et confies passa el que passa. A mi l’equip m’agrada, però ha de ser intens, sinó la categoria no perdona”.

Els vint homes escollits per Martín són, de nou, una barreja entre membres del primer equip i del filial. No hi figuren ni Fali ni Tete Morente, lesionats. Una condició que també arrosseguen Iván López i Josua Mejías. Els que cauen per decisió tècnica, en canvi, són Omar, Dumitriu i Abeledo.

1 – I.A. Becerra

3 – J. Jiménez

6 – Javi Márquez

8 – Uche

9 – R. Albentosa

11 – M. Barreiro

13 – Bernabé

14 – Manu

16 – Imanol G.

18 – Cadamuro

19 – R. Guerra

20 – Sebas Coris

21 – D. Rocha

22 – Abraham

23 – Pol

24 – Djetei

26 – L. Suárez

29 – R. Brugué

31 – Viti

33 – Salva

Pel que fa als sorians, la premsa local avança que el gran interrogant en l’alineació de Garai es troba en la punta d’atac. Amb l’habitual Guillermo lesionat (a més de Ripa i Nieto), les opcions són per Higinio i Viguera. “El casting està obert. Seguim buscant un davanter que es faci amb el lloc. És una posició que ens està costant definir”, reconeixia el tècnic del Numància.