.

Els grana han estrenat pretemporada quatllant un molt bon partit

Dia de debuts en el primer amistós de la pretemporada grana. Nombroses incorporacions i també Lluís Carreras com a primer entrenador del Nàstic. El Nou Estadi, escenari encara en obres, ha acollit el primer amistós de la posada en marxa 2017-2018.

Des de l’inici del matx s’ha vist un Nàstic portant el control del partit, molt ordenat tàcticament i ben disciplinat defensivament, esvaint qualsevol aproximació del Villarreal CF, equip de LaLiga Santander i que jugarà la propera edició de l’Europa League.

De fet, el Nou Estadi no ha tardat en cantar el primer gol del vespre. En el minut 16, el debutant i recent fitxatge Omar Perdomo ha recuperat una pilota en zona defensiva rival i s’ha plantat sol davant el porter Andrés Fernández. El tinerfeny ha creuat la pilota i ha inaugurat el marcador de l’Estadi.

En els següents instants, l’equip de la Plana s’ha apropat tímidament a la porteria defensada per Dimitrievski, sense inquietar el macedoni. En el 24, Tejera ho ha provat sense sort a pilota aturada des de la frontal de l’àrea. Mentre que en el 34, el submarí groc ha estavellat una pilota al pal, mitjançant el davanter Sansone.

La formació inicial del Nàstic

I quatre minuts després, els de Lluís Carreras han gaudit d’una doble ocasió de gol; primer, Brugui ha rematat creuat i el meta rival ha refusat; posteriorment, Manu Barreiro ho ha tornat a intentar en un xut creuat, que ha atrapat Andrés Fernández sense complicacions. La primera meitat ha finalitzat després d’una ocasió de gol del lateral Mario Gaspar. La pilota ha sortit per sobre el travesser.

En la represa, els dos equips han canviat completament els efectius. 22 jugadors nous sobre el terreny de joc del Nou Estadi però amb les mateixes predisposicions tàctiques. El conjunt grana ha agafat ràpidament la batuta i S. Emaná ha estat el primer en provar-ho en el minut 52. El xut potent l’ha atrapat el porter Barbosa.

Dos minuts després, Juan Muñiz a pilota aturada ha posat una fantàstica pilota a l’interior de l’àrea que ha rematat alta Carlos Blanco. Mentre que en el 69′, el porter grana Perales ha mostrat uns grans reflexos evitant el gol de Samu Castillejo. I en el 75′ ha arribat el segon gol grana, mitjançant Stephane Emaná.

El camerunès s’ha tret un potent xut amb cama dreta, des de la frontal, que ha estat impossible per al meta rival. En el 78′, Carlos García ha pogut materialitzar el tercer gol, però el porter Barbosa ha respost amb una gran mà. En els últims minuts, els 2.983 espectadors presents al Nou Estadi han pogut veure tres cares noves sobre la gespa. El fitxatge Toscano i els canterans Alex Campos i Roger. Amb el marcador de 2-0 s’ha arribat a la conclusió del matx, el primer de la pretemporada.

El conjunt grana descansarà demà, diumenge, i el dilluns es desplaçarà fins a Olot per realitzar l’stage de pretemporada. El divendres 28, a partir de les 19 hores, els de Lluís Carreras s’enfrontaran a la UE Olot.

Alineacions

Nàstic:

11 inicial: Dimitrievski, Kakabadze, Zahibo, M. Barreiro, Maikel Mesa, Perone, Omar, Abraham, Tejera, Djetei i Brugui.

2a meitat: Perales (Alex Campos, 83′), Pol, Suzuki, Carlos Blanco, De Nova, Xavi Molina, Carlos García (Toscano, 83′), Juan Muñiz, Rayco (Roger, 83′), Delgado i S. Emaná.

Villarreal CF:

11 inicial: Andrés Fernández, Mario, Jaume Costa, Rodrigo, Sansone, Leo Suárez, Soriano, Bonera, Mario González, Pau i Chuca.

2a meitat: Barbosa, Rukavina, Semedo, Víctor Ruiz, Marín, Raba, Ramiro, Imanol, Samu Castillejo, Bakambu i Soldado.

Gols

1-0, Omar (16′); 2-0, S. Emaná (75′).

Targetes

Soriano (29′), Víctor Ruiz (50′),

Partit amistós de la pretemporada 2017-2018. Nou Estadi, Tarragona. 2.983 espectadors.