.

Uche, felicitat pels seus companys després de er l’1 a 0. Foto: Nàstic

El Nàstic ha aprofitat la darrera bala que li quedava i ha tornat al camí de la victòria després d’una segona volta decepcionant i amb la sentència del descens gairebé signada pel jutge.

Un 2-0 contra el Numancia, que no ha demostrat res la Nou Estadi, amb gols dels dos jugadors claus de la tarda, Uche i Kanté, al començament i al final del partit, han provocat que part del públic entonés el ‘Sí, podem’ en acabar els 90 minuts.

L’equip d’Enrique Martín suma 27 punts a la classificació i retalla distàncies amb l’objectiu. Dissabte vinent visitarà el camp de la UD Almería.

El partit ha començat de la millor manera quan, en el minut 4, Uche ha recollit una passada de cap de Thioune i després de fer un control orientat ha superat al porter del CD Numancia amb una potent rematada. 12 minuts després el conjunt castellà ha tingut l’opció d’empatar però David Rodríguez ha rematat un penal fora a l’esquerra de la porteria tarragonina. El domini de la pilota durant la primera meitat ha estat del Nàstic que ha tingut algunes accions ofensives per banda esquerra que no han trobat rematador, mentre que el CD Numancia també ha portat perill sobre la porteria de Bernabé amb rematades de Fran Villalba o Higinio en jugades al contracop.

La segona part ha començat amb domini altern del joc i la primera ocasió ha estat per Luis Suárez que, en el minut 15, ha xutat des de la frontal de l’àrea però la pilota ha sortit fregant el pal dret de la porteria del CD Numancia. A partir d’aquí el partit ha entrrat en una fase sense oportunitats per uns ni per als altres, fins que ens els últims el Nàstic ha rematat la feina. Luis Suárez ha tingut dues opcions que ha tret el porter Juan Carlos, però Kanté aprofitant un dels refusos ha fet el defintiu 2 a 0.

El Nàstic jugarà el pròxim partit dissabte vinent (18 hores) al camp de la UD Almería, corresponent a la jornada 34 de LaLiga 1|2|3.

Fitxa tècnica

Nàstic: Bernabé, Pipa, Noguera, Mikel, Abraham, Fali (Salva 62’), Thioune, Imanol, Palanca (Cotán 64’), Uche (Kanté 77’ i Suárez

Numancia: Juan Carlos, Markel (Viguera 75’), Atienza, Gutiérrez (Yeboah 55’), Mateu, Diamanka, Escassi, Ledes (Ledes 86’), Higinio, Villalba i David Rodríguez

Gols: 1-0, Uche (3’); 2-0, Kanté (94’)

Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido, del comitè territorial vasc

Targetes grogues: Thiouné (22’), Abraham (26’), Palanca (32’), Fali (62’) i Uche (68’) i per al visitant Atienza (94’)

Nou Estadi: 4.118 espectadors