.

Els grana han fet un mal partit i han sumat un seguit de desgràcies

El Nàstic ha vist trencada la seva ratxa a casa i d’una manera contundent, justament contra un rival que necessitava els tres punts com l’oxigen després d’encadenar quatre derrotes consecutives. Un inapelable 0-3 ha finiquitat un partit on els grana no han jugat bé i la sort se’ls ha girat en contra.

Álvaro Peña (minut 20), Dorca (minut 46) i Dumitru (minuto 61) han trencat el Nàstic, que a més s’emporta tres lesionats, SergioTejera, Eddy Silvestre i Uche, havent acabat l’encontre amb 9 jugadors. El Nàstic ha jugat 30 minuts amb un jugador menys per la lesió de Silvestre quan ja s’havien fet els tres canvis, i amb dos jugadors menys durant sis minuts per l’expulsió d’Abraham Minero per doble amonestació.

Arrencava el matx amb un joc repartit i amb una primera ocasió dels groguets per part d’Álvaro Giménez. El seu remat de cap sortia desviat. De seguida començarien els problemes. Al quart d’hora es lesionava Uche, autor de quatre gols les dues darreres jornades, que ha estat substituït per un voluntariós Delgado. L’absència es notaria a faltar durant tot l’encontre.

Havien passat pocs minuts quan l’Alcorcón s’avançava amb un espectacular gol d’Avaro Peña, enviant la pilota al segon pal i des de for de l’àrea, aprofiant un mal refús curt de la defensa. A partir d’aleshores ha reaccionat el Nàstic, creant veritable perill al marc contrari.

El setge era absolut i s’incrementava a mesura que passava el temps i molt especialment els darrers minuts del primer temps, amb un seguit de córners consecutius que feien presagiar l’empat. Però ha estat al revés: tanta insistència local ha permès un bon contracop rival. Acabava de la pitjor manera possible la primera part i el públic s’encomenava al que havia fet el Lugo en aquesta jornada: igualar un 0-2.

A la segona pat, Rodri arriscava introduint els dos darrers canvis abans de minut 55, però tres minuts després es lesionava Silvestre, limitant a deu els peons grana. Dumitru feia el 0-3 al minut 61 i deixava clos el partit. Ja semblava impossible amb aquest panorama plantejar-se res, si més no, no rebre més gols, tot i que Delgado en tenia una de clara per maquillar el resultat al minut 83.

Fitxa tècnica:

Nàstic: Dimitrievski; Kakabadze, X. Molina, Perone, J. Jiménez (Jean Luc 54′); Gastañaga, Tejera (Eddy, 46′), Tete, Abraham; Uche (Delgado, 14′) i Barreiro.

Alcorcón: Casto; Laure, H. Álvarez, David Fdez, Soriano; Errasti (Borja. D 85′), Toribio; Dorca, Dumitru (Nono, 66′), Álvaro Peña (Bellvís, 75′); Álvaro. G.

Gols: 0-1: Álvaro Peña (20′). 0-2: Dorca (46′). 0-3: Dumitru (61′).

Àrbitre: Eiriz Mata, (Col·legi galleg). Grogues a Hugo Álvarez i Á. Giménez. Ha expulsat Abraham.

Incidències: Partit corresponenet a l’11° jornada de Lliga disputat al Nou Estadi davant 5. 853 espectadors.