.

Els dos gols s’han produït als darrers minuts del metx. Foto: Nàstic

Dos partits, dos empats per arrencar la Lliga. El primer desplaçament oficial de la temporada grana ha estat al sud de la Comunitat Valenciana. L’Olímpic Camilo Cano, escenari de l’últim partit grana abans de la pandèmia, debutava a la Primera Federación i el Nàstic arribava disposat a sumar la victòria.

El rival s’ha mostrat lleugerament superior en l’inici del matx, tancant als grana a prop de la seva àrea, que amb seguretat i ordre impedien el perill a la meta de Manu García. Pol Domingo ha estat el primer en buscar porteria en una rematada des de la frontal de l’àrea que ha marxat alta. Per la seva banda, els locals també ho han intentat des de lluny al primer temps.

Les respectives rematades d’Adri León, Buenacasa i Fer Pina no han trobat els tres pals. Abans del descans, gran ocasió pels tarragonins amb una excel·lent centrada de Bonilla i remat de Robert Simón entrant per l’eix de l’atac. La rematada forçada del badaloní s’ha escapat per sobre el travesser en el que hauria pogut estar el primer gol del partit.

A la represa, les forces i el domini del joc s’han equilibrat des de l’inici i el Nàstic ha sortit amb una marxa més que al primer temps. Al minut 53, acció de perill a l’interior de l’àrea. Jugada d’estratègia executada per Bonilla amb control de Trilles al segon pal i la passada de la mort final no ha trobat rematador.

L’equador del segon temps ha estat travat per les constants faltes i canvis en tots dos conjunts; fins al minut 70, quan Guillermo i Aarón Rey s’han associat pel centre de l’atac i el gallec ha obert a banda per a l’arribada de Nil. La centrada del de Malgrat de Mar ha trobat la rematada amb el cap de Robert Simón, que s’ha perdut fregant el pal. Al tram final del partit canvi total de ritme i d’ocasions a una i altra porteria.

Al minut 82, els locals s’han quedat amb 10 per la lesió d’Adri León, després d’haver fet els 5 canvis; per part del Nàstic, Nil Jiménez continuava sobre el terreny de joc amb molèsties físiques. Els locals han aprofitat una jugada de contraatac i Bustillo posava l’1-0 al marcador.

Els grana, lluny de rendir-se, s’han bolcat en atac per buscar ràpidament l’empat i així ho han fet tres minuts després. Unes mans a dintre l’àrea han permès a Guillermo executar la pena màxima i transformar el llançament per estrenar-se com a golejador amb la samarreta grana. Els d’Agné han seguit insistint i, tot i reclamar un possible segon penal també per mans, no han pogut trobar els tres pals per capgirar el marcador final d’empat a gols.

El proper dissabte, a partir de les 19.30 h, el Nou Estadi Costa Daurada acollirà el partit de la Jornada 3 del campionat davant el CF Intercity.

Fitxa tècnica

Alineacions

CF La Nucía: Jaume Valens, Josan Romera, Ángel López, Thomas Dasquet, Adri León, Fer Pina (Bustillo, 80’), Buenacasa (Aketxe, 61’), Ismael Gutiérrez (Rubén, 80’), Javi Martín (Cabezas, 61’), Álex Salto, Borja Calvo (Jorge García, 72’).

Nàstic: Manu García, Bonilla (Aarón Rey, 58’), Pol D (Tirlea, 69’), Trilles, Gorostidi (Montes Arce, 46’), Robert S (Andy, 77’), Montalvo, Quintanilla, Pablo Fdez. (Guillermo, 58’), Nil, M. Álvarez.

Gols: 1-0, Bustillo (84’); 1-1, Guillermo (88’, p.)

Àrbitre: Armando Ramo Andrés

Targetes: Ángel López (52’) i Ismael Gutiérrez (60’) per part del CF La Nucía; Nil (39’) i Quintanilla (90+2’) per part del Nàstic.

Partit corresponent a la Jornada 2 del Grup II de Primera Federación disputat a l’Estadi Olímpic Camilo Cano.