.

El Nàstic pot viure unes darreres jornades trepidants

Mentre hi ha vida hi ha esperança. El Nàstic s’ha fet amb els tres punts a Olot i encadena dues victòries consecutives que el situen a nou punts del play off. Li ha costat sis mesos, però finalment ha pogut treure una victòria a domicili. Ho ha fet per 1-2.

El gran triomfador del partit ha estat Manolo Reina, que ha aturart un penalti a tot un pitxiti, Carlos Martínez, un penal que li ha costat l’expulsió a Molina.

Carlos Martínez havia avançat els olotins al minut 11. El Nàstic ha obert la llauna, però, gràcies a Pablo Marí al minut 14. De volea i a la frontal de l’àrea, Marí ha fet l’empat.

Finalment, Marcos, de penal, ha aconseguit l’1-2 al minut 24 també a la primera part per unes mans de Rojas. I Querol ha tingut també una clara opció de fer el tercer a pocs minuts d’acabar la primera part. Reina ha vist també com un fort xut anava al pal, en una ocasió clara dels olotins per empatar a dos.

A la segona part, l’Olot ha apretat més i Reina s’ha hagut de multiplicar. La jugada clau, així, ha estat el penal que ha aturat Reina, quan Carlos Martínez ha estat trabat per Molina, que ha vist la segona groga. Era dins o fora de l’àrea, la falta? No ha quedat clar. Reina ha refusat la bimba, que ha acabat a córner. No ha pogut l’Olot i el Nàstic ha aguantat bé el tram final.

Queda ara la darrera opció, l’última esperança, el darrer tren de la Lliga: dos partits seguits a casa i a esperar que la Federació no castigui els grana en l’apel·lació que van presentar pel partit contra l’Atlètic Balears.

Fitxa:

Olot: Òscar, Freixa (Valentín, m. 68), Hostench, Agustín, Rojas (Grant, m. 77), Pere Pons, Carlos Martínez, Roger (Xavi Muñoz, m. 45), Uri, David López i Coro.

Nàstic: Reina, Juanjo, Verdú, Xisco Campos, Marí, Molina, Piojo (Perera, m. 93), Rocha, Marcos (Cuevas, m. 54), Querol (Emaná, m.74) i Lago Júnior.

Gols: 1-0 m. 11, Carlos Martínez; 1-1 m. 14, Marí; 1-2 m. 24, Marcos (penalti).

Àrbitre: Valentín Pizarro. Grogues: Rojas, Freixa (Olot), Molina (2), Querol, Verdú i Reina (Nàstic).