.

Imatge del final del partit al camp del Nuevo Carlos Tartiere.

La derrota a camp de l’Oviedo per 1-0 ha trencat la ratxa de dos partits guanyats per part dels homes de Nano Rivas i el desperta del somni en el que es troba instal·lat. El resultat manté la situació dels granes estables a cinc punts de la salvació, amb perill d’ingressar a cures intensives si el Barça B (que marca el descens amb 37 punts) guanya el partit de dilluns contra l’Osca. El joc dels tarragonins no ha estat qüestionable perquè tot apuntava a partit d’empat. Ara bé, el seu rival ha sabut jugar amb l’avantatge. Més que l’errada puntual de marcatge, si hi ha una explicació al resultat és la manca de pòlvora en atac, tot just la virtut el que havia servit als granes en les dues darreres jornades per fer un salt cap endavant amb sis punts de sis possibles.

El Nàstic s’ha presentat davant dels 15.600 espectadors que només omplien a mitges el Nou Carlos Tartiere recuperant Tete Morente un cop complit el partit de sanció i recuperant Suzuki en el lloc de Molina. Jean-Luc sumava amb la seva presència a l’onze inicial tres partits consecutius sent titular i el conjunt responia al pla que ha donat resultat a les darreres dues jornades. En els primers minuts les peces encaixaven, malgrat que Berjón començava a fer evident que era un esperit lliure i Toché portava de corcoll un pivot defensiu fàcilment inflamable com Fali i el líder de la defensa, Arzo. En línia d’atac, Mesa apareixia al minut 15 culminant una jugada d’estratègia a pilota parada que Herrero salvava amb el peu. El control de l’encontre per part dels granes ha saltat pels aires al minut 35 quan Toché cedeix la pilota de cara a Berjón, solt i sense vigilància, per posar l’1-0 al marcador.

La segona meitat s’ha jugat en diverses dimensions. La de les targetes, que han suposat l’expulsió d’Arzo per doble amonestació i la groga necessària per a que Suzuki i Javi Jiménez es perdin el partit de dissabte contra el Numància. La de la banqueta, perquè Mesa ha estat inoperant en atac i Manu Barreiro ha entrat a falta d’un quart d’hora per ajudar Álvaro Vázquez a trobar camins. I tot just després que Fabrini posés a prova Dimitrievski des de la frontal i estigués a punt de sentenciar el partit, el badaloní del Nàstic engaltava una volea a tres minuts del final del temps reglamentari que sortia llepant el travesser.

Alineacions

Oviedo: Herrero, Cotuño, Forlín, Carlos H., Cristian F., Folch, Mariga, Aarón (Johanesson, minut 76), Fabrini (Mosa, minut 85), Saul Berjón (Rocha, minut 88) i Toché.

Banqueta: Sánchez, Johanesson, Verdés, Linares, Pucko, Rocha i Mossa.

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Arzo, Suzuki, Jiménez, Fali (Javi Márquez, minut 86), Tejera, Tete, Jean Luc (Juan Muñiz, minut 62), Mesa (Manu Barreiro, minut 75) i Álvaro.

Banqueta: Bernabé, Gaztañaga, Márquez, Juan Muñiz, Barreiro, Omar i Abraham.

Gol: 1-0, Berjón (minut 35).

Targetes: Suzuki (es perd el partit contra el Numància), minut 7; Mariga, minut 22; Javi Jiménez (també es perd el partit de dissabte contra el Numància), minut 54; Tete Morente, minut 57; Carlos Hernández, minut 68; Arzo, minuts 70 i 88 (sancionat de cara al proper partit); Mesa, minut 74; Berjón, minut 78; Juan Muñiz, minut 78; Cristian Fernández, minut 82; Álvaro Vázquez, minut 90.