.

.

TOTS 21

el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, en una imatge d’arxiu. Foto: Cedida

El Nàstic demana al planter de jugadors del primer equip ‘el màxim compromís’, que ‘s’estimin’ el club, ‘siguin professionals íntegres i responsables de les seves accions’, ja que ‘el factor personal serà determinant en una lliga que serà curta i durarà vuit mesos en comptes de deu’.

Així ho ha expressat el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, aquest dimarts en una entrevista a Tarragona Ràdio. Fàbregas ha demanat que ‘el soci s’ha de veure plenament identificat amb el que passa al camp ja des de la primera jornada’. El club qualifica de ‘nefasta’ i ‘per oblidar’ la temporada que ha estat donada per finalitzada per la Federació Espanyola de Futbol amb el Nàstic en zona baixa, lluny dels llocs de play off d’ascens. L’objectiu era l’ascens de categoria.

Fàbregas ha anunciat que fins al gener de l’any vinent no hi haurà activitats esportives a les instal.lacions de Can Nàstic i, tot i que no és oficial, s’albira que la temporada durarà vuit mesos i no deu, finalitzant el mes de maig. Com sigui que durant un seguit de partits no es permetrà l’accés de públic a les grades, l’equip de Màrqueting capitanejat per José Andreu està traballant ‘en fórmules imaginatives’ especialment dirigides a fidelitzar el soci i que passarien perquè puguessin seguir els partits del Nàstic en alguna plataforma televisiva.

D’altra banda, el tècnic valencià Toni Seligrat, que acaba contracte el proper 30 de juny, serà molt probablement l’encarregat de dirigir als granes la propera temporada a la 2ª. Ho farà amb l’objectiu de tornar a l’equip a segona divisió i donar dues passes endavant com ha explicat Lluís Fàbregas a Tarragona Ràdio.

Tot i que encara no hi ha res signat, el director general no ha amagat que volen la continuïtat de Seligrat amb qui començaran a parlar en els propers dies. Converses que el director esportiu, Sergi Parés, també començarà a tenir amb els integrants de la plantilla que la majoria tenen contracte cara la propera temporada, a excepció dels cedits Carbia i Tienza, a banda dels que acaben contracte com Javi Márquez, Bernabé Barragán i Gerard Oliva. ‘Seligrat es troba molt identificat amb el club i la ciutat’, ha subratllat.

La temporada 2021/2022 hi haurà una nova categoria entre Segona A i Segona B, la 2ºBPro. El Nàstic hagués preferit que aquesta temporada s’hagués donat per anul.lada, però accepta de decisió de la Federació de donar-la per finiquitada i demana el suport i unitat de la resta de clubs. Hi haurà ascensos, però no descensos. El Nàstic reclama, però, que ‘tots els clubs siguin SADs, els equips estiguin auditats, estiguin al corrent de pagament, segueixin el fair play financer per tal que tots competim amb les mateixes armes’, ha destacat Fàbregas.

El director general ha recordat l’alt valor que té ser a Segona A: ‘Les dues anteriors campanyes abans del descens vam aconseguir mantenir la categoria, tot i que patint, i estar a Segona A ha passat poques vegades a la història del Nàstic’.