.

.

TOTS 21

El Gimnàstic de Tarragona incorpora a Ander Gorostidi García (San Sebastià, Guipúscoa, 23 de febrer de 1996) amb un contracte fins a juny de 2024.

El futbolista basc arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb l’AD Alcorcón, equip on ha jugat les últimes dues temporades a LaLiga SmartBank. El jugador es va formar a les categories inferiors de la Real Sociedad i, en la seva etapa al filial, va jugar gairebé 100 partits a la categoria de bronze del futbol nacional; marcant 11 gols i disputant dos play-off d’ascens a Segona Divisió A.

La nova incorporació del Nàstic és un futbolista tècnic i creatiu, que sumarà qualitat i rigor tàctic a la línia de mitjos dirigida per Raül Agné. Entre les seves característiques hi destaca la polivalència que ofereix, tant en la col·locació defensiva com en l’habilitat per generar joc i capacitat associativa amb els companys. A més compta amb una gran arribada a l’àrea rival. Un exemple són els 6 gols anotats la temporada 2019-2020, quan capitanejava el ‘Sanse’, filial de la Real Sociedad.

Redacció