.

Els grana es queden sense puntuar en la primera jornada. Foto: Mayo Lorda.

El Nàstic comença la Lliga amb el peu esquerra, enceta la Segona B sense sumar cap punt contra el  Llagostera. Després de dos mesos sense futbol en competició oficial al Nou Estadi, avui s’ha comença la lliga a Tarragona.

Els de Xavi Bartolo han iniciat el partit amb el control i mostrant-se superiors a camp contrari fins que ha arribat el primer gol. Ha estat en el minut 10 quan Javi Bonilla ha marcat des dels 11 metres després d’un penal favorable que el conjunt gironí ha comès sobre Habran Jr. Després del gol, ha continuat la superioritat en busca d’incrementar el marcador. Goldar ha pilota aturada ha estat a punt de fer-ho, però el meta Marcos ha refusat amb els punys. La UE Llagostera frenava constantment el joc amb faltes i carregant-se de targetes grogues. També buscava el joc directe intentant trobar l’empat a pilota aturada, sense sort. Mentre que en el minut 41, una pilota al segon pal ha servit per posar la igualada. I quan es complia el temps reglamentari, una pilota morta a la frontal de l’àrea l’ha aprofitat Sascha per capgirar el resultat i arribar a la mitja part.

A la represa, els tarragonins han sortit a per l’empat i Pereira ha estat a punt en els primers segons, trobant el refús del meta visitant. El mateix davanter gallec ha estat substituït minuts després per Pol Ballesteros. Els grana han continuat insistint amb xuts de Lolo Plá i Habran Jr, que s’han quedat a pocs centímetres d’acabar al fons de la xarxa. El ritme del joc el portaven els grana però els visitants es replegaven bé prop de la seva àrea. Pedro Martín s’ha topat amb Marcos en una rematada des de l’interior de l’àrea petita en el 75’. I dos minuts després, unes mans de Bonilla a l’àrea han servit per a que la UE Llagostera posés l’1-3 definitiu al vídeomarcador del Nou Estadi. I ja en el tram final, de nou Pedro Martín no ha pogut superar el meta Marcos en una rematada de cap al servei de cantonada.

Imatge del resultat final (Nàstic 1- 3 UE Llagostera). Foto: Mayo Lorda.

Els de Xavi Bartolo buscaran la primera victòria del curs la setmana vinent davant el Barça B. El duel es jugarà diumenge 1 de setembre a l’Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 19 hores.

Alineacions

Nàstic: Bernabé, Pol V, Bonilla, Goldar, Juan Rodríguez, Lolo Plá (Pol Prats, 66’), D. Petcoff, Habran Jr (Ferran GP, 77’), J. Pereira (Pol B, 51’), Pedro, J. Carreón.

UE Llagostera: Marcos, Aimar, Yeray, Gil Muntadas (Bigas Vargas, 86’), Sascha, Maynau, Crespo, David G, Erik (Pasquina, 58’), Nahuel, Juvanteny (Adri Lledó, 69’).

Gols
1-0, Javi Bonilla (p, 10’); 1-1, Nahuel (41’); 1-2, Sascha (45’); 1-3, Adri Lledó (p, 75’).

Observacions
4.259 espectadors. Partit arbitrat per Miguel Bosch Domènech del Col·legi valencià.