.

Imatge dels jugadors granes davant la derrota

El Nàstic ha caigut eliminat de la Copa Catalunya després d’empatar 0-0 en els 90 minuts reglamentaris i, posteriorment, no estat encertat en la tanda de penals (4-1). El conjunt grana ha fet una bona primera meitat però no ha pogut marcar el gol que hauria desequilibrat l’enfrontament. A la segona part el cansament acumulat d’aquests dies s’ha notat en el conjunt de Vicente Moreno, que no ha estat capaç de crear gaires ocasions de gol.

L’onze inicial que ha presentat el Nàstic en el  primer partit oficial d’aquesta temporada ha esta format per Reina, Calavera, Xisco, Marí, Mossa, Molina, Rocha, Javi Martínez, Rayco, Lago Júnior i Marcos.

El partit ha començat amb possessions llargues del Nàstic i un bon toc de pilota entre els diferents jugadors de mitja línia. La primera ocasió grana ha arribat mitjançant Rayco, el jugador canari s’ha plantat a l’àrea petita i després de regatejar al porter ha enviat la pilota al pal de la porteria de la UE Castelldefels. Després d’aquesta oportunitat desaprofitada pel davanter, el Nàstic ha seguit combinant en posicions de tres quarts de camp sense arribar a la porteria d’August, el porter local. A la mitja hora de joc ha estat Reina el que ha realitzat una bona aturada i, a la següent acció, Javi Martínez no ha pogut marcar el primer gol de la tarda, el seu xut ha estat refusat a córner pel porter del Castelldefels. No ha estat l’única ocasió clara de gol de l’extrem sevillà ja que al minut 39 la seva rematada ha topat amb el pal després d’una fenomenal volea. Amb l’empat a zero s’ha arribat a la mitja part.

Un cop iniciada la segona meitat, al minut 52, el Nàstic ha fet els dos primers canvis, Luismi i Azkorra han ocupat els llocs de Rayco i Marcos. El Nàstic no jugava tan còmode com al primer temps, tot i això, al minut 60, Lago Júnior amb una bona acció personal no ha pogut connectar un bon xut. Quatre minuts després ha estat Azkorra el que s’ha plantat davant del porter del Castelldefels però la seva rematada ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria defensada per Planagumà, que havia substituït a August a la segona meitat. Al minut 65 Verdú ha entrat al terreny de joc per Mossa i instants després Ferran Giner i Valentín han rellevat a Lago Júnior i Calavera. Els següents minuts del partit s’han disputat a zona de mitjos, amb continues interrupcions mitjançant les faltes comeses per ambdós equips, que s’han sancionat amb diverses targetes grogues. L’última ocasió del temps reglamentari ha arribat després d’una falta centrada per Rocha al minut 79, la qual ha estat rematada per Xisco amb l’esperó, la pilota ha passat fregant el pal de la porteria local.

Després dels 90 minuts s’ha arribat a la tanda de penals. La UE Castelldefels ha estat el primer en llençar i marcar. Luismi ha fallat el primer, Verdú ha transformat la segona pena màxima i Xisco tampoc ha pogut superar a Planagumà. L’equip local després de transformar els quatre penals executats s’ha emportat la victòria i la classificació per a la següent ronda de la Copa Catalunya.

El Nàstic després de dos partits en 24 hores ha acusat el cansament en el tram final de partit i no ha pogut guanyar a la UE Castelldefels. L’equip de Vicente Moreno s’enfrontarà aquest dimecres a les 21.00 hores davant el CE Sabadell, serà el primer partit d’aquesta nova campanya al Nou Estadi.