.

Una imatge del partit. Foto: Nàstic

Segona derrota consecutiva del Nàstic en menys d’una setmana. Després de perdre diumenge contra el Sabadell al Nou Estadi, l’Osasuna Promesas li ha clavat un 3-0 just i merescut en un partit que els granes voldran oblidar.

El partit ha estat clarament dominat pel conjunt local, que al minut 5’ ja ha provocat el primer ensurt a la porteria grana. Manu Garcia ha hagut d’actuar per aturar un xut d’Iker Muñoz.

Al minut 11’ Pablo ha protagonitzat l’únic xut dels granes entre els tres pals de tot el partit, amb un remat ras que ha aturat Valencia. Nou minuts més tard, un remat de cap de Pablo ha sortit per sobre de la porteria de l’Osasuna Promesas.

A partir d’aleshores el partit ha estat força igualat, però només durant uns minuts, fins que una jugada poc afortunada s’ha convertit en el primer gol dels locals al minut 36’. Un centre a l’àrea grana ha estat rematat per Eneko Aguilar i, després de topar amb un central del Nàstic, la pilota ha acabat al fons de la xarxa.

Els últims minuts de la primera part el Nàstic ho ha intentat a la desesperada, però amb molt poc criteri en les seves accions d’atac. Una dada significativa és la del primer córner del Nàstic, que no ha arribat fins a l’últim minut de la primera part, el que demostra les poques ocasions que ha tingut el conjunt grana.

A la segona meitat, l’Osasuna ha continuat a l’atac i al minut 79’ ha tingut una altra ocasió de gol. Un córner favorable a l’Osasuna ha acabat al peu d’Iker Muñoz que, totalment sol davant de porta, ha fallat un gol cantat.

Cinc minuts després arribava el segon gol del conjunt local. Després que el Nàstic es queixés d’unes possibles mans en l’àrea rival, unes mans de Llinares que l’àrbitre ha considerat involuntàries, ha arribat el gol de l’Osasuna a partir d’un contraatac. Jony ha superat a Tirlea i ha rematat sol davant de Manu García.

El Nàstic ja estava amb el cap cot i, a 11 minuts del final del partit, Jony ha rematat un centre lateral al primer pal i ha posat el 3-0 al marcador.

Una derrota dura per als de Raül Agné, no només pel resultat, sinó pel nivell de joc. Els granes hauran de reforçar el seu sistema defensiu si volen afrontar el partit de diumenge contra el Barça B amb alguna possibilitat de victòria.