.

Uche, en el partit disputat contra l’Alcorcón al Nou Estadi

El Nàstic s’ha complicat la vida de debò i aquest cop no ha aconseguit treure petroli d’un camp contrari, trencant la ratxa de victòries a fora i perdent contra un rival directe, l’Alcorcón, que ha acabat superant en la classificació els grana, que avui presentava set baixes i la tensió al màxim nivell.

Començava de la pitjor manera possible el partit amb un gol de Dorca als quatre minuts, quan els dos equips no havien pres les mides al rival, i que acabaria essent decisiu. Tocava remuntar només iniciat el partit. Lorca venia des del darrere i desfent-se d’un fluix Suzuki, avançava els locals.

Vuit minuts després Bernabé, que substituïa a la porteria l’internacional Dimitrievski, salvava el 0-2 a xut d’Asdrúbal a boca de canó. Uche creava la primera ocasió en la jugada immediatament posterior, una contra clara.

Barreiro ho intentava sense massa perill, en xuts per damunt de la porteria i el partit entrava en una fase d’ensulsiment, buscat per un Alcorcón que l’1-0 li semblava petroli. Passaven els minuts i el Nàstic semblava situar-se i controlar.

Entre ensopiment i ensopiment, Barreiro tenia l’empat. Es passava la pilota d’una cama a l’altre, fent el més difícil, però el xut final passava de llarg per damunt de la porteria.

El mateix Barreiro veuria la groga en protestar per una claríssima falta no xiulada a la frontal de l’àrea. Barreiro protagonitzava aquests minuts de domini grana i el propi Barreiro tenia una bona opció amb centrada de Javi Jiménez. S’acabava la primera part i Bruno Gama tenia el 2-0. Sort de Bernabé, que amb una mà providencial, evitava el pitjor.

Començava la segona part amb xiulets de l’afició local al seu equip i és que l’Alcorcón deixava la pilota al Nàstic i renunciava a fer mes, especulant amb l’1-0. L’afició ja estava acostumada a veure remuntades del rival. Reaccionava l’Alcorcón als xiulets i Mateo engaltava un bon xut per damunt de Bernabé Barragán. Dos minuts després Toribio xutava i la bimba fregava el pal.

Nano Rivas sorprenia sentant a la banqueta Manu Barreiro i fent entrar el seu lloc Dumitru. No reaccionava el Nàstic i es preparava la sortida d’Alvaro Vázquez, mentre Alvaro Peña tenia una clara opció de fer el segon dels locals a prop de la mitja hora de la segona part. Entrava Vázquez i Gama tenia una nova ocasió clara dins l’àrea. Dorca tenia una nova opció a la jugada següent.

Prop del minut 80 i el Nàstic no havia creat ni una ocasió clara de gol. No només això, l’Alcorcón es llançava a l’ofensiva, amb una tercera ocasió de gol i tres córners consecutius. Instal·lats a evitar el 0-2, Bernabé salvava de nou el gol, aquest cop de Mateo, que havia rematat caient a terra.

Entren els grana en setmana de passió. El cap de setmana vinent ens visita el Lugo.