.

Els jugadors andalusos, celebrant el gol

Res a fer fora de casa. Sempre els mateixos errors. L’equip d’Enrique Martín es troba més a prop al descens que de la permanència. El Nàstic ha perdut fora de casa, en aquest cas contra l’Almeria a l’Estadio de los Juegos del Mediterráneo, nom irònic er als tarragonins. Suposa tornar a l’abisme després de la il·lusió de la setmana passada. Després de la derrota es queda en només 27 punts. El resultat final ha estat rotund: 3-0, un resultat molt negatiu pel que suposa l’equip grana que no s’adapta a l’estratègia dels tres centrals.

Durant la primera part del partit el ritme era frenètic, sobretot pel número de faltes d’ambdós equips. La primera targeta groga era per Fabián Noguera. Fins i tot, el Nàstic mantenia una defensa que feia difícil a l’Almeria lluitar pel primer gol.

L’inici del partit no ha tingut un dominador clar i les defenses s’han imposat als atacs ja que en els primers 25 minuts no s’ha creat cap ocasió de perill. Per al Nàstic, Uche ha estat el jugador ofensiu més actiu amb una rematada que ha sortit desviada i una deixada de cap a Palanca, que el jugador tarragoní no ha pogut arribar a connectar. En el minut 28, el conjunt andalús ha tingut la seva primera ocasió mitjançant un xut de Corpas des de la frontal de l’àrea que ha sortit fora a l’esquerra de la porteria de Bernabé.

No obstant això, a partir de la mitja hora el Nàstic ha baixat el seu ritme i l’Almeria ho ha sabut aprofitar, ha començat a acumular ocasions de gol que finalment ha donat com a resultat el primer gol al minut 35 per part d’Álvaro Giménez.

Després d’aquest gol els grana han baixat el seu ritme fins a fer-se totalment invisible. L’equip grana ha baixat les mans i al minut 42 ha arribat el segon gol de la mà d’Álvaro Giménez que aconseguia el doblet amb aquest remat.

La segona part ja ha estat totalment liderada pels locals que només 5 minuts després que comencés han marcat el tercer, obra de Juan Carlos Real. Semblava una partida al solitari ja que el Nàstic no feia cap tipus d’assistència i deixava clara la victòria per l’Almeria.

Els andalusos baixaven el pistó, però en la jornada 34 de la Lliga 1/2/3 ha tornat a ressorgir amb una victòria 3-0 contra l’equip tarragoní. L’Almeria acumulava 5 partits sense guanyar i amb aquest resultat positiu contra el Nàstic es permet aferrar-se a la promoció per l’ascens. El resultat de l’equip grana és totalment contrari, els visitants han de lluitar per no baixar a segona B la pròxima temporada, encara que porten uns resultats molt negatius.

El club grana es troba a nou punts de la permanència després d’aquest partit, necessitava guanyar contra els almeriencs per seguir lluitant per la permanència i no trobar-se en una situació de dramatisme, el Nàstic cada cop més a prop de jugar a la divisió Segona B.

No obstant, el Nàstic va aconseguir una victòria molt important la setmana passada contra el Numància. D’aquesta manera, s’aproximava a aconseguir la permanència. Però el seu balanç és molt negatiu: una victòria, 3 empats i 14 derrotes. Aquesta és la derrota número 21 pel Nàstic de 33 partits que ha disputat aquesta temporada, haurà de lluitar molt per mantenir-se. El pròxim partit serà a casa contra el Sporting; només queden vuit finals per disputar-se, encara que no tot està perdut pel Nàstic.