.

.

TOTS 21

Marcos celebra el darrer gol del Nàstic a la lliga Foto:Nàstic

Un cop trencat un mes per obligar, el Nàstic buscarà aquest cap de setmana a terres valencianes seguir amb l’objectiu del liderat a tocar. Els grana que s’han marcat el repte d’arribar a l’aturada de Nadal com a líder visiten el camp de l’Huracán amb l’etiqueta de ser un dels millors visitants de la categoria i amb la intenció de sumar per a intentar dormir líder dissabte. Tot i que Vicente Moreno ha repetit un i altre cop que el liderat ara per ara no és una obsessió, si que té clar que dóna aquella calma que necessita l’equip.

Els grana visitaran Torrent amb pràcticament tot l’equip disponible, només Marc Martínez per problemes físics segueix sent baixa. Vicente Moreno s’emporta a disset jugadors en la convocatòria on tornen a caure per decissió tècnica; Javi Martínez i Ramon Verdú i on entren Manolo Martínez, Mossa i David Rocha un cop ha complert ja el partit de sanció.

Davant l’equip de Vicente Moreno tindrà un Huracan que fa fora els deures que deixa pendents a casa. L’equip de Toni Saligrat és el quart pitjor local de la categoria amb només nou punts guanyats a l’estadi de Torrent. Fora els valencians han sumat tretze punts els mateixos que el Nàstic com a forani. Això permet a l’Huracán tenir vint-i-dos punts i ocupar un lloc a la part mitja de la classificació.

En cas de victòria els grana podrien ser líder provissionals fins que l’Hércules jugui el seu partit al camp del Cornellà que començarà a dos quarts de vuit del vespre del mateix dissabte.

El partit entre l’Huracán i el Nàstic es jugarà dissabte a partir de les sis de la tarda i arriba després de la xerrada que va tenir el president grana, Josep Maria Andreu, amb el màxim dirigent arbitral Victoriano Sánchez Arminio.

Quim P. Casadesús