.

.

TOTS 21

La Real Federación Española de Fútbol ha donat a conèixer aquest dilluns les dates de reinici de les competicions de Primera i Segona Divisió, Primera RFEF (categoria en la qual milita el Nàstic), Segona B (Segona RFEF), Tercera Divisió (Tercera RFEF), Primera Divisió femenina (Primera Iberdrola), Segona Divisió femenina (Repte Iberdrola), Primera nacional i Divisió d’Honor Juvenil.

Pel que fa als sortejos dels calendaris i la publicació dels aparellaments, cal ressenyar que des de l’1 al 16 de juliol s’obre un període obligatori d’inscripció d’equips per a totes les categories i que quan aquest conclogui es procedirà a la realització dels consegüents sortejos de calendaris i publicació dels aparellaments de les competicions no professionals, que començaran a disputar-se, depenent de la categoria, entre finals d’agost i principis del mes de setembre.

D’aquesta manera, la Primera Divisió i la Segona Divisió tindran el tret de sortida de la seva temporada el dia 15 d’agost, mentre que la Primera RFEF arrencarà el diumenge 29 d’aquest mateix mes. Referent als tornejos de la RFEF, la Copa del Rei té fixada la data de l’eliminatòria prèvia per al dimecres 17 de novembre, disputant-se la primera eliminatòria l’1 de desembre. Finalment, les semifinals de la Supercopa d’Espanya se celebraran el 12 i 13 de gener de 2022, mentre que la gran final es jugarà el 16 del mateix mes.

Redacció