.

.

TOTS 21

La gent d’Onada, amb representants de Dow

Fundació Onada, amb els seus 46 col·laboradors, i Dow s’uneixen un any més per elaborar les cistelles de Nadal que la companyia entregarà als seus empleats.

Aquesta activitat es du a terme amb la col·laboració entre Dow i Servei d’Orientació i Integració Laboral de la Fundació Onada. Aquestes persones amb diferents capacitats poden accedir al mercat laboral i mantenir un contracte laboral estable. D’aquesta manera, El suport de Dow a la Fundació Onada vol aconseguir la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

Representants de Dow Tarragona han visitat les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa del Vendrell com agraïment a la feina realitzada en l’elaboració de les cistelles de Nadal. Aquestes cistelles a la vegada també inclouen un calendari protagonitzat per les persones col·laboradores del Centre Especial de Treball de la Fundació Privada Onada.

La visita ha comptat amb la presència de Josep Gilaberte, Coordinador de la Fundació Onada; Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona; Josep Boronat, Director de Comunicació i Relacions Institucionals, Gustavo Martinez de Lahidalga, Director de Recursos Humans de Dow Ibérica i José Carlos Eiriz, Director de Fundalis.

Jaume Sariol per donar fi a la visita ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment “Aquestes cistelles de Nadal que heu fet són rebudes amb molta il·lusió pels empleats en aquestes dates tan senyalades, i el més important és que vosaltres heu format part d’aquesta”.