.

Empat important del Morell al Prat. Imatge d'arxiu cedida (Morell-Terrassa)

Empat important del Morell al Prat. Imatge d’arxiu cedida (Morell-Terrassa)

Empat de prestigi del CD Morell al Sagnier davant del líder de la tercera com és el Prat. Els de Pallarès segueixen mostrant una clara millora amb els partits i intenten sortir dels llocs de descens en l’any de l’ascens a tercera.
El partit però no s’ha posat gens de cara per un Morell que ha vist com als set minuts Javi Lara avançava al Prat de penal.
Un altre penal en aquest cas amb expulsió inclosa del porter del Prat, Toni, ha servit a Adri per empatar el partit abans de la mitja hora.
Els de Pallarès han aprofitat la superioritat numèrica sobre el camp per avançar línies i intentar sortir del Sagnier amb un resultat positiu. Els tarragonins però van deixar respirar a un Prat que va demostrar perquè és el líder i quan millor estava el Morell sobre el Sagnier, Ignacio en una contra ha fet el 2 a 1 pels del Baix Llobregat.
A la segona part però el Morell ha estat constant per seguir insistint cercant l’empat. Una constància que ha trobat el seu premi quan al minut 53 l’ex de La Pobla, Bicho, ha aconseguit empatar el partit i fer sumar un punt a l’equip tarragoní.
Després d’aquest empat el Morell surt del descens això sí amb els mateixos punts que el primer equip de la zona de descens.

La Fitxa:

AE PRAT: Toni, Albarrán, Murillo, Aitor Lario, Rovira (Erid Ruiz, 69’), Javi Lara, Putxi, Ignacio, Charly Ruiz (Joan Compte, 24’), Nacho del del Moral (Elhadji, 74’) i Sascha.

CD MORELL: Micky Queral, Pato, Ángel Gavilán, David Sangrà, Joshua Julve, Sergio Giralte (Jordi Oribe, 60’), Prince, Bicho (Domènec, 91’), Adri Arjona, Saddik (Jordi Roca 77′) i Marc Sellarès.

GOLS: 1-0 Javi Lara de penal (8’); 1-1, Adri Arjona de penal (25’); 2-1 Ignacio (41’); 2-2 Bicho (53’)

ÀRBITRE: Óscar Carballo Vázquez (Barcelona). Grogues al local Aitor Lario; i als visitants Pato (2, 55’), Sergio Giralte, Prince i Marc Sellarès. Vermella directa a Toni (24’).

Estadi: Municipal Sagnier 500 espectadors.